Carrot on kotimainen 1998 perustettu henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa henkilöstöosaamista. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistamispalvelut. Olemme yksi merkittävimmistä henkilöstöpalvelualan toimijoista Suomessa. Työllistämme päivittäin yli 1000 työntekijää, 15 toimintavuoden aikana olemme työllistäneet yli 30 000 eri alojen osaajaa asiakkaillemme.

3
Carrot on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1998. Henkilöstövuokraus on tunnetuin palvelumme,
se on joustava ratkaisu sekä lyhytkestoisiin, että pidempiaikaisiin henkilöstötarpeisiin. Palvelemme yritystänne myös suorarekrytoinneissa henkilöstön, sekä ylempien toimihenkilöiden hankinnassa. Tarjoamme markkinoiden parasta palvelua niin asiakkaillemme, kuin kauttamme työtä hakeville eri alojen ammattilaisille.
4
Toimintavuosiemme aikana olemme työllistäneet yli 30 000 eri alojen osaajaa asiakkaillemme. Yritykset myös rekrytoivat kauttamme usein työntekijöitämme vakituisiin työsuhteisiin vuokra-ajan jälkeen. Vuonna 2011 henkilöstöpalveluyritykset mahdollistivat n. 30 000 henkilötyövuotta, joka on n. 1 % kokonaistyövoimasta. Yhteensä ala toi töitä reilulle 100 000 työntekijälle kattaen lähes kaikki toimialat.
1
Vuonna 2012 liikevaihtomme oli yli 30 milj. euroa. Toimimme valtakunnallisesti teollisuuden, logistiikan, rakennuksen, toimiston ja asiakaspalvelun toimialoilla. Carrot on auktorisoitu Henkilöstöpalvelualanliiton jäsenyritys, noudatamme kaikessa toiminnassamme henkilöstöpalvelualan lain mukaisia ja eettisiä toimintatapoja. Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Alan liikevaihto oli vuonna 2011 yli 1 Mrd euroa.
2
Carrot on sitoutunut toimimaan asiakkaittensa sekä henkilöstönsä parhaaksi. Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden parasta palvelua niin asiakkaillemme, kuin kauttamme työtä hakeville eri alojen ammattilaisille. Toimintamme lähtökohtana on saada asiakkaan toiveet ja odotukset, sekä työntekijöiden ammattitaito kohtaamaan. Henkilökuntamme on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun.