Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistamispalveluja. Työllistämme vuosittain tuhansia eri toimialojen osaajia.

Carrot on sitoutunut toimimaan asiakkaittensa sekä henkilöstönsä parhaaksi. Tarkoituksenamme on tarjota markkinoiden parasta palvelua niin asiakkaillemme kuin kauttamme työtä hakeville eri alojen ammattilaisille. Toimintamme lähtökohtana on saada asiakkaan toiveet ja odotukset sekä työntekijän ammattitaito kohtaamaan. Palvelemme yrityksiä kokonaisvaltaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista, mikä takaa laadukkaiden työntekijöiden välittämisen lähes kaikille toimialoille.

Henkilökuntamme on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun. Henkilöstöpalveluiden ammattilaisena ja Palvelutyönantajaliiton jäsenenä olemme sitoutuneet noudattamaan alan yleisiä toimintatapoja. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Helsingin, Hyvinkään, Turun, Tampereen, Oulun ,Porin, Rauman, Uudenkaupungin, Laitilan, Vaasan,ja Kuopion toimipisteistä.

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Alan liikevaihto oli vuonna 2011 yli 1 Mrd euroa. Vuonna 2011 henkilöstöpalveluyritykset mahdollistivat n. 30 000 henkilötyövuotta, joka on n. 1 % kokonaistyövoimasta. Yhteensä ala toi töitä reilulle 100 000 työntekijälle kattaen lähes kaikki toimialat. (Lähde: Henkilöstöpalvelualojenliitto www.hpl.fi)

Olemme auktorisoitu Henkilöstöpalvelualanliiton jäsenyritys, noudatamme kaikessa toiminnassamme lain mukaisia ja eettisiä toimintatapoja.  Vuokratyösuhteissa noudatamme aina tilaaja yrityksen työehtosopimusta.