Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, yhdistämme hyvät työpaikat ja tekijät. Kauttamme löydät mielenkiintoisia työtehtäviä teollisuuden, logistiikan, rakennuksen, toimiston sekä asiakaspalvelun toimialoilla.  Työllistämme päivittäin yli 1000 työntekijää asiakasyrityksissämme ja 15 toimintavuoden aikana olemme työllistäneet yli 30 000 eri alojen osaajaa asiakkaillemme. Suuri osa työntekijöistämme työllistyy vakituisesti asiakasyrityksiimme. Autamme sinua löytämään mukavaa ja mielenkiintoista työtä, olitpa sitten työuraasi aloitteleva tai jo kokenut oman alasi ammattilainen.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, sekä autamme tarvittaessa esim. asunnon löytämisessä sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Meille on tärkeää että viihdyt työssäsi. Yhteisenä päämääränämme on löytää Sinulle koulutustasi ja kokemustasi vastaava, haastava sekä mielekäs työ.

Asiakasyrityksemme tarvitsevat jatkuvasti useiden alojen osaavia työntekijöitä. Yritykset myös rekrytoivat kauttamme usein työntekijöitämme vakituisiin työsuhteisiin vuokra-ajan jälkeen. Teemme myös suorarekrytointeja asiakkaillemme, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen.  Meillä on jatkuvasti avoinnna useita erilaisia työtehtäviä lyhyempi kestoisista pidempiaikaisiin, sekä vakituisiin työtehtäviin.

Olemme auktorisoitu Henkilöstöpalvelualanliiton jäsenyritys, noudatamme kaikessa toiminnassamme lain mukaisia ja eettisiä toimintatapoja.

Henkilöstövuokraus on myös mahdollisuus nopeaan työllistymiseen. Vuonna 2012 vuokratyöntekijätutkimuksen mukaan lähes joka neljäs työntekijä sai töitä kolmessa päivässä henkilöstöpalveluyrityksen kautta. Reilulle kahdelle kolmasosalle työtä järjestyi alle kahdessa viikossa. (Vuokratyöntekijätutkimus: www.hpl.fi)

Työnhakeminen on helppoa – Carrotin avulla.
Aloita lähettämällä meille cv:si saman tien.

Sähköiset palvelumme helpottavat työntekijöidemme arkipäivää.
Kirjaudu tästä tuntikirjausjärjestelmään.