Avoimet Työpaikat

Alue
Toimiala
Hakusana

 • Rakennussiivooja Akaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia Toijalaan Aiempi kokemus rakennustyömaiden siivouksesta sekä uudis- että saneerauskohteissa katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta lisäksi ahkeruutta, luotettavuutta sekä hyvää työmotivaatiota. Hakijoilla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti. Oma auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi. Työ on itsenäistä rakennussiivoojan työtä ja keikat vaihtelevat muutamasta päivästä kuukausiin. Toivomme sinulta valmiutta lähteä töihin nopealla aikataululla. Työt alkavat vaiheittain, joten jätäthän hakemuksesi pian. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi, ja tieto siitä milloin olet valmis aloittamaan työt. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kalusteiden kasaaja Keski-Suomi, Jyväskylä
  Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylään Kalusteiden kasaajia. Työt koostuvat pääasiassa huonekalujen kokoamisesta ja niiden kantotyöstä. Työhön sisältyy myös muita monenlaisia aputöitä, kuten siivousta ja tavaroiden siirtelyä.  Toivomme jo hieman kokemusta kyseisistä tehtävistä tai reipasta ja oma-aloitteista asennetta työhön. Odotamme, että yleiset käsityökalut kuten vasara ja ruuvimeisseli pysyy käsissä.  Työt alkavat viikolla 45, joten jätä hakemus pikaisesti. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: ark. klo 10 - 15, tmsto puh. 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Rakennusalan apumies Keski-Suomi, Jyväskylä
  Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylään Rakennusalan apumiehiä. Työt koostuvat kalusteiden kantamisesta ja niiden kokoamisesta, tavaroiden siirtelystä ja yleisistä aputöistä. Toivomme rakennusalan koulutusta ja jo jonkin verran työkokemusta. Odotamme, että yleiset käsityökalut kuten vasara ja ruuvimeisseli pysyvät käsissäsi. Työhön vaaditaan oma-aloitteisuutta ja reippautta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työt alkavat viikolla 45, joten jätä hakemus pikaisesti. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: ark. klo 10 - 15, tmsto puh. 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Sekatyömies Keski-Suomi, Jyväskylä
  Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylään Sekatyömiehiä kanto- ja muuttoavuksi.  Asiakkaamme avaa uuden toimipisteen, jossa reippaille tekijöille on monenlaisia töitä.  Työt koostuvat kalusteiden kantamisesta ja niiden kokoamisesta, tavaroiden siirtelystä ja yleisistä aputöistä. Työhön vaaditaan oma-aloitteisuutta ja reippautta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Kokemus rakennus/puualalta on eduksesi. Yleiset käsityökalut tulee myös pysyä käsissä.  Laita hakemus osoitteessa www.carrot. fi. Työ alkaa viikolla 45.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: ark. klo 10 - 15, tmsto puh. 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Varastotyöntekijä Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Varastotyöntekijää Kuopioon logistiikkapuolelle. Työ sisältää trukilla ajoa, lähetysten purkamista ja tuotteiden hyllytystä. Tärkein tehtäväsi on pitää saapuva ja lähtevä tavaran hallussa sekä työympäristö siistinä. Työ on vuorotyötä. Edellytämme hakijoilta: -kokemusta ja koulutusta varasto/logistiikka puolelta-trukinajotaitoa (vastapainotrukki sekä työntömastotrukki)-oma-aloitteisuutta ja aitoa työhalua! Mikäli sinulla on teknisen- tai varastoalan koulutus ja kokemusta erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä, mainitse niistä hakemuksessasi. Palkkaus katsotaan hakijan aiemman kokemuksen ja työehtosopimuksen mukaan.  Luo hakuprofiili oheisesta linkistä tai muokkaa aiemmin luotua profiilaisi osoitteessa www.carrot.fi Lisätietoja: Ark. 10 -15, tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kaivinkoneen perämies Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyrityksellemme Kaivinkoneen perämiestä Kuopion alueelle.  Menestyäksesi tehtävässä pystyt avustamaan monipuolisesti maanrakennus- ja lapiotehtävissä sekä hallitset laserilla mittaamisen.  Edellytämme sinulta: -työkokemusta perämiehen työtehtävistä ja/tai alan koulutusta -voimassa olevaa työturvallisuuskorttia -kuvien lukutaitoa-rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan!  Eduksesi on ratatyöturvallisuuskortti.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Lisätietoja: Ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tektiviesti. Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Konepaja hitsaaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Hitsaajia konepajalle pikäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät pitävät sisällään kokoonpanohitsausta. Monipuoliset metallipuolen taidot ovat eduksesi.  Odotamme hakijoilta:- Kokemusta hitsauksesta / kokoonpanosta sekä alan koulutusta- Kuvienlukutaitoa- Työmotivaatiota, reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa Tarjoamme nykyaikaisen työympäristön laitteineen, mukavat työkaverit sekä vähintään tesin mukaisen palkkauksen. Eduksesi katsotaan voimassaolevat työturvallisuus - ja tulityökortit. Lähetä hakemuksesi pikaisesti tai muokkaa jo aikaisemmin luotua profiiliasi osoitteessa www.carrot.fi.  Lisätiedot: Ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.   CARROT - Meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Sekatyöntekijä Pohjois-Savo, Kuopio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme Kuopion seudulla sijaitseviin asiakasyrityksiimme Sekatyöntekijöitä. Mahdollisuus on työllistyä sekä lyhyisiin että pitkäkestoisiin työsuhteisiin, riippuen myös omasta tilanteestasi.  Työtehtävät sisältävät hakijan kokemuksesta riippuen muun muassa rakennus-/teollisuusaputöitä, kiinteistöaputöitä, rakennussiivousta, muuttoapua  ja tuotanto- sekä varastotöitä. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti. Jätä rohkeasti hakemus! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Automaatioasentaja Varsinais-Suomi, Kaarina, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme automaatioasentajia teollisuuden automaatiolaitteiden kokoonpanoon Turun seudulle. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa automaatiojärjestelminen instrumentointi-ja asennustyöt. Edellytämme sinulta kokemusta ohjelmoinnista (Siemens), sähköpiirrustusten lukutaitoa sekä hyvää asennetta työntekoon. Sinulla tulee olla matkustusvalmius työkomennuksiin ulkomaille.   Työssä on mahdollista kehittää olemassa olevaa ammattitaitoa ja edetä näin ollen myös vaativimpiin työtehtäviin. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan! Sinulla on myös mahdollisuus vakinaistua myöhemmin asiakasyrityksemme kirjoille. Mikäli kiinnostuit, älä epäröi vaan jätä hakemuksesi HETI! Liitä hakemukseen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.  Lisätiedot: Miikka Kesäläinen / p. 040 500 5937.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Mekatroniikka-asentaja Varsinais-Suomi, Kaarina, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme mekatroniikka-asentajia teollisuuden automaatiolaitteiden kokoonpanoon Turun seudulle. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa mekaaninen kokoonpano. Edellytämme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, kuvienlukutaitoa sekä rautaista otetta työntekoon. Sinulla tulee olla myös matkustusvalmius työkomennuksiin ulkomaille. Hitsaus- ja koneistustaito katsotaan eduksi.  Työssä on mahdollista kehittää olemassa olevaa ammattitaitoa ja edetä näin ollen myös vaativimpiin työtehtäviin. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan! Sinulla on myös mahdollisuus vakinaistua myöhemmin asiakasyrityksemme kirjoille. Mikäli kiinnostuit, älä epäröi vaan jätä hakemuksesi HETI! Liitä hakemukseen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.  Lisätiedot: Miikka Kesäläinen / p. 040 500 5937.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Tuotantotyöntekijä (osa-aikainen) Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme tarvittaessa töihin kutsuttavia TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Tunteja on tarjolla satunnaisesti. Työtä on ilta- ja aamuvuorossa (14-22 ja 6-14).Työtehtäviin kuuluu suodatinkankaiden pakkaaminen, puulaatikoiden valmistus ja muut tuotantoon ja varastoon liittyvät tehtävät. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskeluiden tai toisen osa-aikaisen työn ohelle. Hakijoilta toivomme:-työturvallisuuskorttia-hyvää fyysistä kuntoa -luotettavuutta Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työkeikkoja myös muissa asiakasyrityksissämme. Paikat täytetään ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennustyöntekijä Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä rakennustyömaille eripituisiin työsuhteisiin. Työ pitää sisällään monipuolisesti erilaisia rakennustyömaan tehtäviä. Hakijalta odotamme: - Rakennusalan koulutusta - Kokemusta rakennustyömaalta - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Luotettavuutta, joustavuutta ja ahkeruutta Tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Jakeluauton kuljettaja/huoltomies Varsinais-Suomi, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt valtakunnallisesti tunnetulle asiakkaallemme Turkuun ammattipätevyyskortin omaavaa C-kortillista jakeluauton kuljettajaa. Työ sisältää tuotteiden lastausta ja purkamista sekä tuotteiden kuljetusta ja jakelua Turun alueen asiakkaille.  Edellytämme edellämainittujen vaatimusten lisäksi hyviä asiakaspalvelutaitoja, ahkeruutta ja innostusta fyysisen työn tekemiseen. Aikaisempi kokemus jakelutyöstä ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee! Työtä on tarjolla osa-aikaisesti 30-37,5 tuntia viikossa.  Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen tunnetussa yrityksessä. Jätäthän hakemuksesi pian ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennussiivooja Pirkanmaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia Pirkanmaan alueelle loppusiivouksiin ja muihin raivaustehtäviin työmaille. Hakijalta edellytämme: - Työturvallisuuskorttia - Ahkeraa ja itsenäistä asennetta työhön - Hyvää fyysistä kuntoa - Luotettavuutta Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on reipas ja innokas asenne työhön. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Maanrakennusmies Espoo
  Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme kokeneita Maanrakennusmiehiä Espooseen. Työ on rakennusten pohjien maanrakennustyötä, viemäröintiä ja salaojien asennusta. Edellytämme: - Työturvallisuuskortti- Tasolaser ja tärylätkä kokemus eduksi - Alan työkokemusta- Hyvää fyysistä kuntoa! Tarjoamme: - Mahdollisuuden pitkäkestoisiin hommiin- Kilpailukykyisen palkan Etuna katsomme:- Oman auton käyttömahdollisuus Jätä hakemus netissä. Lisätiedot: Juha Bergman p.0400 381209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p.040 674 5190, kimmo.nurmi@carrot.fi Katso myös kaikki muut avoimet rakennus- ja talotekniikka-alan työpaikkamme: http://www.carrot.fi/rakennus
  Lue lisää
 • Kirvesmies Helsinki
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä Kirvesmiehiä Helsinkiin. Pääasiassa uudiskohteita ja tarvetta on mitta-, muotti- sekä sisustustimpureille. Työssä tarvitset: - Työturvallisuuskortti- Sujuvaa suomen kielen taitoa- Vankkaa kokemusta Kirvesmiehen töistä- Kirvesmiehen työkalut Tarjoamme: - Hyvälle tekijälle pitkiä työmaita- Kilpailukykyisen palkan- Viihtyisän ja luotettavan työilmapiirin rakennusalalta Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Täytä hakemus heti! Lisätiedot: Juha Bergman p. 0400 381 209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p. 040 674 5190, kimmo.nurmi@carrot.fi Katso myös kaikki muut avoimet rakennus- ja talotekniikka-alan työpaikkamme:  http://www.carrot.fi/rakennus
  Lue lisää
 • Etuputsari Vantaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaillemme Vantaalle etuputsaria Edellytykset: - Vähintään muutaman vuoden kokemus- Työturvallisuuskortti- Positiivista asennetta ja hyvää työotetta- Ammattiylpeys - Hyvä suomenkielen taito Kutsumme työhön soveltuvat henkilöt haastatteluun toimistollemme. Ole nopea, paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.Lisätiedot.: Juha Bergman p.0400 381209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p. 040 674 5190, kimmo.nurmi@carrot.fi
  Lue lisää
 • Pistehitsaaja (Laitila) Varsinais-Suomi, Laitila, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme pistehitsaajia Laitilaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aiempi kokemus tuotanto- ja metallialan töistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä työhön koulutetaan. Työnkuvaan kuuluu automaattihitsauskoneen käyttöä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Hakijalta toivomme valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työhön sekä luotettavuutta ja hyvää työmotivaatiota. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Sähköasentaja Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajia sekä uudis- että saneerauskohteisiin Turkuun ja lähialueille. Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä voimassaolevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja EA-kortteja. Aikaisempi työkokemus sähköalalta erilaisista työkohteista sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn katsotaan eduksi. Tärkeää ovat myös huolellinen ja asiakaslähtöinen työote ja halu kehittyä sähköasentajan työssä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi vaihtuvien työkohteiden vuoksi.  Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen (3-6 kk) mutta työllistyminen myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille on mahdollista.  Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi ja mahdollisimman tarkan kuvauksen aikaisemmasta työkokemuksestasi sähköasennusalalta. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.  www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Teollisuusmaalari Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria Oulun talousalueelle. Voit olla vasta alalle valmistunut tai jo kokemusta omaava maalari. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi automaalarille.  Hakijoilta odotamme: - aikaisempaa kokemusta korkeapaineruiskuista - oppimiskykyä - reipasta työasennetta Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Hyvälle työntekijälle tarjolla vakituinen työpaikka. Hakemukset www.carrot.fi -sivujen kautta Lisätiedot arkisin 9-15 Janne Jokelainen 050-3706280
  Lue lisää
 • Rengasasentaja Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt asiakasyrityksemme Rengas Turku Oy:n toimipisteisiin Turun alueelle reippaita ja oma-aloitteisia sesonki-rengasasentajia.  Työtehtäviin kuuluvat kaikki rengasasennukseen liittyvät työtehtävät: renkaiden vaihdot, puhdistus- ja varastointitehtävät sekä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta asiakaspalvelualttiutta hyvää fyysistä kuntoa ja ahkeraa työotetta joustavuutta työaikojen suhteen kiireisinä ajankohtina Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen syksyn sesongin ajaksi, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.  Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Lapiomies Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Nousiainen, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme lapiomiestä kaivinkoneen apulaiseksi Turun seudulle, Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä asennetta. Aikaisempi kokemus maarakennusvaiheen putkitöistä suotavaa. Työkohteet sijaitsee Turun alueella. Lisäksi hakijalla tulisi olla voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturva 1 kortti. Jos et siis pelkää liata käsiäsi, jäte hakemus meille. Hyvälle tekijälle tarjolla pitkäaikainen työsuhde. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kaivinkoneenkuljettaja Varsinais-Suomi, Kaarina, Masku, Naantali, Raisio, Rusko, Turku
  ”Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.” Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajia Turun seudulle. Työ on kokoaikainen, mutta työvuoroissa on pystyttävä tarvittaessa joustamaan. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta erilaisista kaivinkonetöistä. Jos sinulla on siis työasenne kohdillaan, kokemusta kaivinkoneenkuljettajan hommista lähetä hakemuksesi meille. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Carrot - meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Laatoittaja Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa. Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta laatoitustöistä, vedeneristyssertifikaattia ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Eduksi katsomme omat työkalut ja oman auton käyttömahdollisuuden vaihtuvien työkohteiden vuoksi. Työsuhde on määräaikainen (1-3 kk). Ammattitaitoisella työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Kerrothan hakemuksessani tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveella varustettuna mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin viimeistään hakuajan päätyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Muottikirvesmies Varsinais-Suomi, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt muottikirvesmiehiä Turun talousalueelle.  Muottikirvesmiehen työtehtäviin kuuluvat muottien esivalmistus, pystytys, tuenta, sidonta, purku ja puhdistus sekä mittaus, muottien öljyäminen, työsaumojen teko sekä läpimenojen, varausten ja kiinnikkeiden asennus. Edellytämme hakijoilta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, suomen kielen taitoa ja aiempaa työkokemusta muottikirvesmiehen tehtävistä. Kyky työskennellä itsenäisesti, ammattiylpeys ja omat käsityökalut ovat edellytykset tehtävässä menestymiselle. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden vaihtuvien työkohteiden vuoksi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Hioja Oulu
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Oulun seudulle hiojaa konepajalle. Hakijoilta odotamme:- aikaisempaa ko-kemusta monipuolisista metallitöistä- hyvää työasennetta- valmiutta kaksivuorotyöhönTyö alkaa sopivan henkilön löydyttyä.Jätä hakemuksesi osoitteessa.www.carrot.fi Lisätiedot arkisin 9-15 Janne Jokelainen 050-3706280
  Lue lisää
 • Nuorempi sähköasentaja Rauma
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakkaallemme nuorempia sähköasentajia teollisuusteen. Odotamme hakijalta: - kykyä itsenäiseen työhön- oma-aloitteista työotetta- yhteistyökykyä- työturvallisuuskorttia Tee hakemus tai päivitä aikaisempaa hakemustasi kotisivullamme osoitteessa www.carrot.fi Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi. Voit kertoa myös lisätiedot-kohdassa tämänhetkisestä tilanteestasi ja miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Rauno Viitasalo 050 342 7175
  Lue lisää
 • Rengasasentaja Oulu
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme reippaita ja ahkeria rengasasentajia syksyn sesonkiin. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Työt alkavat tarpeen mukaan pikaisesti ja kestävät n.1-2 kuukautta. Jätä hakemus www.carrot.fi Lisätiedot arkisin 9-15, Johanna Molander 040-1924749
  Lue lisää
 • Tuote-esittelijä Vaasa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme myyntihenkisiä TUOTE-ESITTELIJÖITÄ elintarvikealan tuotteen käyttöön ja esittelyyn Vaasan talousalueelle. Edellytämme aiempaa asiakaspalvelu-, promootio-, tai myyntikokemusta. Aikaisempi työkokemus ja tuotteiden tuntemus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.  Tehtävässä menestyminen vaatii erityisesti hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä, positiivista asennetta sekä joustoa liikkumisen ja työaikojen suhteen. Osaat kommunikoida sujuvasti myös ruotsin kielellä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi. Työt painottuvat pääasiassa loppuviikolle (torstai - lauantai) ja työajat ajoittuvat klo 7-19 välille. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja arkisin 9-15 Johanna Molander 040-1924749 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Tuote-esittelijä Seinäjoki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme myyntihenkisiä TUOTE-ESITTELIJÖITÄ elintarvikealan tuotteen käyttöön ja esittelyyn Seinäjoen talousalueelle. Edellytämme aiempaa asiakaspalvelu-, promootio-, tai myyntikokemusta. Aikaisempi työkokemus ja tuotteiden tuntemus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.  Tehtävässä menestyminen vaatii erityisesti hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä, positiivista asennetta sekä joustoa liikkumisen ja työaikojen suhteen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi. Työt painottuvat pääasiassa loppuviikolle (torstai - lauantai) ja työajat ajoittuvat klo 7-19 välille. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja arkisin 9-15 Johanna Molander 040-1924749 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Tuote-esittelijä Kemi, Rovaniemi, Tornio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme myyntihenkisiä TUOTE-ESITTELIJÖITÄ elintarvikealan tuotteen käyttöön ja esittelyyn Pohjois-Suomen alueelle. Edellytämme aiempaa asiakaspalvelu-, promootio-, tai myyntikokemusta. Aikaisempi työkokemus ja tuotteiden tuntemus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.  Tehtävässä menestyminen vaatii erityisesti hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä, positiivista asennetta sekä joustoa liikkumisen ja työaikojen suhteen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi. Työt painottuvat pääasiassa loppuviikolle (torstai - lauantai) ja työajat ajoittuvat klo 7-19 välille. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja arkisin 9-15 Johanna Molander 040-1924749 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Tuote-esittelijä Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme myyntihenkisiä TUOTE-ESITTELIJÖITÄ elintarvikealan tuotteen käyttöön ja esittelyyn Oulun alueelle. Edellytämme aiempaa asiakaspalvelu-, promootio-, tai myyntikokemusta. Aikaisempi työkokemus ja tuotteiden tuntemus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.  Tehtävässä menestyminen vaatii erityisesti hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä, positiivista asennetta sekä joustoa liikkumisen ja työaikojen suhteen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi. Työt painottuvat pääasiassa loppuviikolle (torstai - lauantai) ja työajat ajoittuvat klo 7-19 välille. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja arkisin 9-15 Johanna Molander 040-1924749 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Lumityöntekijä Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme Oulussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme talvikaudeksi käsilumityöntekijöitä. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Etsimme hakijoita joilla on: - hyvä fyysinen kunto - joustavuutta työaikojen suhteen - reipas työote Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi. Valinnat työntekijöiden suhteen tehdään soveltuvien henkilöiden ilmaantuessa joten hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätiedot arkisin klo:9-15, Johanna Molander 040-1924749 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Poriin. Maanrakennustyöntekijän tehtävänä on avustaa kaivinkoneenkuljettajaa. Toivomme hakijalta: - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä (mm. salaojitus ja viemäreiden asennus)- Työturvallisuuskorttia Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Rauno Viitasalo 050 342 7175  Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Sähkökeskusasentaja/työnjohtaja Pori
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen sähkökeskusasentajaa/työnjohtajaa. Sopiva koulutus tehtävään on sähköasentaja tai sähköteknikko Hakijalta odotetaan - sähköalan osaamista työkokemuksen tai koulutuksen kautta- piirikaavionlukutaitoa- omatoimisuutta- kykyä itsenäiseen työskentelyyn- positiivista asennetta  Mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen Täytä hakemus www.carrot.fi -sivustolta kyseisen työpaikan kohdalta. Kerro mikä on tämänhetkinen tilanteesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun valittaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050  342 7175 Carrot -meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!  
  Lue lisää
 • Tapahtumatyöntekijä Oulu
  Zemppi Areena on tammikuussa 2017 avattu moderni tapahtuma- ja sisäpalloiluareena Kempeleessä. Zemppi Areena Oy haluaa toimia alueen ihmisten, yritysten ja urheiluseurojen elinvoimaisuuden ja virkeyden mahdollistajana. Zemppi Areena Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota alueen laadukkaimmat harjoitus- ja tapahtumapuitteet urheiluseuroille ja tapahtumajärjestäjille. Haemme asiakasyrityksellemme Zemppi Areenalle tapahtumatyöntekijöitä kevään ja kesän 2017 tapahtumiin. Tapahtumat ajoittuvat viikonlopuille joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työtehtävät sisältävät myyntiä, tarjoilua ja siistimistä.  Toivomme hakijoilta: - myyntihenkisyyttä - sosiaalisuutta - anniskelupassia Eduksi katsotaan ravintola- ja promootiotyökokemus. Rekrytointia hoitaa Carrot Pohjois-Suomi Oy. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Seuraava tapahtuma on jo marraskuussa joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä Lisätietoja paikasta: arkisin 9-15, Johanna Molander 040-1924749
  Lue lisää
 • Kivityöntekijä Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Tarvitsemme pikaisesti nyt asiakasyrityksellemme  KIVTYÖNTEKIJÖITÄ. Työtehtävät sisältävät monipuolisia pihakiviasennuksia sekä katukivitöitä. Edellytämme, - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Hyvää fyysistä kuntoa - Halua tehdä ulkotöitä Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätiedot arkisin 9-15 Johanna Molander 040-1924749 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Särmääjä Oulu
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme särmääjää cnc-ohjatulle koneelle. Työsuhde on vakituinen. Hakijoilta odotamme: - aikaisempaa kokemusta tai koulutusta särmäykseen - hyvää työasennetta Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.Jätä hakemuksesi kotisivuillamme. Lisätietoja:  Janne Jokelainen puh.050-370 6280 www.carrot.fi.
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Työllistämme useaan asiakasyritykseemme Oulun alueelle maanrakennustyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Työllistämme sekä alan ammattilaisia vaativampiin tehtäviin sekä alalla vasta aloittaneita osaamista vastaaviin tehtäviin. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja arkisin klo:9-15 Johanna Molander 0401924749 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Teollisuuseristäjä(säiliö) Oulu
  Carrot Palvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista Teollisuuseristäjiä Ouluun. Työtehtävät pitävät sisällään putkien- ja säiliöiden eristämistä ohjeiden mukaan sekä erilaisten metallitöiden työstämistä. (käsin/ koneilla) Odotamme hakijoilta Suomen kielen taitoa, reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä kykyä työskennellä niin ryhmässä kuin itsenäisestikin. Suureksi eduksi katsotaan voimassa olevat ammattikortit sekä aikaisempi kokemus villoitus tai eristystehtävistä. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetä hakemus oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Lisätietoja:  Janne Jokelainen puh.050-3706280 Carrot, meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Tig/Mig-Hitsaaja Oulu
  Carrot Palvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Tig/Mig-Hitsaajia Oulun seudulle. Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta Tig- ja Mig-hitsauksesta rosterille. Alumiinihitsausosaaminen katsotaan eduksi. Odotamme sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi heti kotisivujemme kautta: www.carrot.fi. Lisätiedot arkisin 9-15 Janne Jokelainen 0503706280
  Lue lisää
 • Sekatyöntekijä Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt Oulun seudulla sijaitseviin asiakasyrityksiimme sekatyöntekijöitä. Mahdollisuus on työllistyä sekä lyhyisiin että pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Työtehtävät sisältävät hakijan kokemuksesta riippuen muun muassa rakennus-/teollisuusaputöitä, kiinteistöaputöitä, rakennussiivousta, muuttoapua  ja tuotanto- sekä varastotöitä. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Raskaan kaluston sähköasentaja Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Raskone:lle Ouluun pitkäaikaiseen työsuhteeseen RASKAAN KALUSTON SÄHKÖASENTAJAA Työtehtävät sisältävät monipuolisia raskaan kaluston asennus- ja korjaustöitä. Haussa otetaan huomioon myös alalta juuri valmistuneet. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemusta raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasennuksista. Työntekijänä sinulla on innostunut asenne ja kykenet oma-aloitteisesti itsenäiseen työhön. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työjälkeä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn alan nimekkäässä yrityksessä sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen työporukka. Haethan tehtävään pikasesti sillä valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus palkkatoiveineen oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Janne Jokelainen arkisin klo.9-15 numerosta 050 3706 280. Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Raskaan kaluston mekaanikko Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Raskone:lle Ouluun pitkäaikaiseen työsuhteeseen RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA Työtehtävät sisältävät monipuolisia raskaan kaluston asennus- ja korjaustöitä. Haussa otetaan huomioon myös alalta juuri valmistuneet. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä: tehtävään soveltuvaa koulutusta kokemusta vastaavista tehtävistä halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen vastuullisuutta ja halua kehittyä hyvää työmoraalia Haethan tehtävään pikasesti sillä valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus palkkatoiveineen oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Janne Jokelainen arkisin klo.9-15 numerosta 050 3706 280. Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusmies Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusmiehiä perustus- ja valutöihin. Edellytämme: - aikaisempaa kokemusta rakennusalalta - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - oikeaa työasennetta Hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätiedot arkisin 9-15 Janne Jokelainen 0503706280 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Pikaruokaravintolatyöntekijä Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Oulun keskustaan pikaruokaravintolatyöntekijää/asiakaspalvelutaitoista kokkia.  Työtehtävät sisältävät mm.ruoka-annosten valmistusta, asiakaspalvelua, myyntiä ja keittiöpuolen tehtäviä. Tehtävään etsitään sitoutunutta ja asiakaspalveluhenkistä monitaituria. Työajat ajoittuvat arkisin klo:10-18 välille, n.6h/päivä Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätiedot arkisin klo:9-15 Johanna Molander 0401924749 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Merkkaamotyöntekijä Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asikasyrityksellemme sesonkiajaksi merkkaamotyöntekijää Ouluun Hakijoilta odotamme: - Reipasta otetta työhön - Kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Tarkkuutta - AsiakaspalveluhenkisyyttäMerkkausalan kokemus eduksi, mutta ei vällttämätön. Työtä voi tehdä sopimuksen mukaan kokopäiväisesti. Tyoaika sijoittuu n.klo:13-21 välille, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle.   Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.Jätä hakemus kotisivujemme kautta pikaisesti koska haastattelemme hakijoita jo haun aikana.www.carrot.fi Lisätiedot arkisi klo:9-15 Johanna Molander 040-1924749
  Lue lisää
 • Levyseppä-hitsaaja Oulu
  Carrot Palvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme levyseppä-hitsaajia Oulun seudulle. Voit olla vasta alalle valmistunut tai kokenut ammattilainen. Hakijoilta edellytetään: - Reipasta ja aktiivista työasennetta - Voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja - Piirustusten lukutaitoa - Metallialan koulutusta Lisätietoja: Janne Jokelainen puh.050-3706280 Hakemukset kotisivujemme kautta. www.carrot.fi
  Lue lisää
 • Kirvesmies Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt Oulun alueella sijaitseviin asiakasyrityksiin ammattitaitoisia KIRVESMIEHIÄ Edellytämme: - aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen töistä - monipuolista osaamista rakennusalalta - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - oikeaa työasennetta Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja: Janne Jokelainen puh.050-3706280 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • CNC-sorvaaja Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen Ouluun  CNC-SORVAAJAA. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä: - kokemusta CNC-sorvaamisesta - fanucin ohjauksen hallitsemista - perusosaamista cam-ohjelmista - kykyä itsenäiseen työskentelyyn Tarjoamme osaamistasoasi vastaavan ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä nykyaikaisessa ja asiantuntevassa työympäristössä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja: Janne Jokelainen puh. 050-3706280 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • CNC-koneistaja Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun  CNC-KONEISTAJAA työstökeskukselle. Odotamme hakijoilta: - koneistajan koulutusta  - valmiutta vuorotyöhön - oikeanlaista asennetta Voit olla myös vastavalmistunut tai vähän kokemusta omaava. Työt voidaan järjestää kokemuksen mukaan. Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen - mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Betonityöntekijä Haukipudas, Oulu
  Carrot Palvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme pitkäaikaisia betonielementtityöntekijöiltä tehdastyöhön Ouluun ja Haukiputaalle. Työ koostuu betonituotteiden raudoitus-, valu- ja muottitöistä. Hakijoilta odotamme hyvää fyysistä kuntoa, asennetta ja itsenäistä otetta työhön. Kokemus rakennusalalta ja eriyisesti raudoitus ja betonitöistä katsotaan suureksi eduksi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemus kotisivujemme kautta. Lisätietoja: Janne Jokelainen puh.050-370 6280 (9-15) www.carrot.fi
  Lue lisää
 • Rakennusapumies Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyritykseemme rakennusapumiehiä. Hakijalta toivotaan: - Hieman aiempaa kokemusta rakentamisesta- Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Reipasta ja positiivista asennetta- Työturvallisuuskorttia Tee hakemus kotisivullamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta, tai päivitä aikaisempi hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Mainitse hakemuksessasi, jos käytössäsi on auto. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto  susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Henkilönostinasentaja Uusimaa, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme HENKILÖNOSTINASENTAJAA rakennuskonehuoltokorjaamoon Vantaalle. Etsimme henkilöä, jolla on voimassa oleva henkilönostintarkastajan pätevyys sekä muutaman vuoden kokemus kyseisistä töistä. Työnkuvaasi kuuluvat henkilönostimien vianhaku, vian analysointi, tarvittavien varaosien hankinta ja lopuksi laitteen korjaus. Hakijoilta vaaditaan, Sähkö tai hydrauliikka-alan koulutus Aikaisempaa kokemusta vika-analyysin tekemisestä ja henkilönostimien korjauksesta Huolellista ja tarkkaa työnjälkeä, sillä laitteet rakennetaan tiukkojen turvallisuusvaatimusten mukaisesti Voimassa olevat pätevyydet Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa välittömästi! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Hitsaaja Kymenlaakso, Kouvola
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme valtakunnallisesti tunnetulle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista hitsaajaa Kouvolaan. Työ tapahtuu korjaamolla. Voimassaolevat hitsausluokat vaaditaan. Odotamme hakijoilta, - aikaisempaa työkokemusta metallialalta tai alan koulutusta - valmiutta itsenäiseen työhön - hyvää hitsaustaitoa ja tarkkaa työnjälkeä - voimassaolevaa tulityökorttia Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja mukavat työkaverit. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen heti! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Ratatyökortillinen maanrakennusmies Keski-Suomi, Jyväskylä
  Haemme asiakasyrityksellemme Ratatyökortillisia Manrakennustyöntekijöitä Jyväskylään.  Löytyykö sinulta alalle soveltuva koulutus tai vankka työkokemus vastaavista tehtävistä? Odotamme hakijoilta vahvaa ammattitaitoa maanrakennustöistä sekä hyvää fyysistä kuntoa.Hakijoilta vaaditaan voimassaolevaa Ratatyöturvallisuuskorttia.  Työturvallisuuskorttia. Mikäli ratatyöturvakortti puuttuu, mutta työ kiinnostaa, laita silti hakemus tulemaan! Avustamme tarvittaessa kortin hankinnassa. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätiedot: Ark 10 - 14 Tmsto, 0400236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Teollisuuspakkaaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Kuopioon teollisuuspakkaajaa pieneen teollisuuspakkausyksikköön. Puupaukkauksia kasataan ja siirrellään paikan päällä, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja monipuolisia kädentaitoja. Pääasialliset työkalut joita työssä käytetään, ovat naulapyssy ja sirkkeli. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tai rakennusalan töistä + voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Trukilla ajotaito ja piirustusten lukutaito katsotaan eduksi. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa rohkeasti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • IV-asentaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme IV-asentajaa Kuopioon. Työtehtäviin kuuluu mm. ilmanvaihtokoneiden ja kanavien säätö-, nuohous- sekä asennustyöt. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa työkokemusta sekä hyvää kuvien lukutaitoa.  Työtehtäviin vaaditaan: - osoitettavissa olevaa työkokemusta IV-asennustöistä- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia- oma-aloitteisuutta- kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä myös tiimityöskentelytaitoa. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: ark. klo 10 - 15, puh. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Rakennussiivooja Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyrityksellemme nyt oma-aloitteista Rakennussiivoojaa Kuopion seudun työmaakohteisiin. Tehtävät sisältävät rakennussiivoojan tehtäviä eri rakennuskohteissa. Kokemusta et välttämättä tarvitse, tärkeintä on motivaatio ja halu tehdä työtä. Työntekijänä odotamme aktiivista työ-otetta. Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia.  Hae heti paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Huoltamotyöntekijä Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme vakinaistavaan työsuhteeseen ripeää ja oma-aloitteista Huoltamotyöntekijää asiakasyrityksellemme Kuopion alueelle. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kassanhoito, aseman siisteydestä huolehtiminen sekä yleiset huoltamon tehtävät. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä.  Hygieniapassi ja veikkausosaaminen katsotaan eduksi. Jos asenne on kunnossa ja olet kova tekemään töitä, laita hakemus linkistä www.carrot.fi.Olemme haastateltaviin yhteydessä ja hakuaikana.  Lisätiedustelut: ark: 10 - 16, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - Meillä on töitä! Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.”
  Lue lisää
 • Liikenneasematyöntekijä Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyrityksellemme kokoaikaista Liikenneasematyöntekijää! Etsimme reipasta työntekijää Neste-liikenneasemalle, pikaruokaravintolan, lounas-kahvilan ja myymälän monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Työt koostuvat asiakaspalvelun lisäksi kassatyöskentelystä sekä huoltoaseman yleisistä töistä, mm. vitriinituotteiden teosta. Odotamme: -myyntihenkisyyttä -alalle soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta -reipasta asennetta työtä kohtaan!  Eduksi katsotaan veikkauskoneen osaaminen. Mikäli lunastat paikkasi, on sinun mahdollisuus vakinaistua yritykseen!  Lisätietoja ark. 10-15, tmsto 0400236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Sisustustimpuri Pohjois-Savo, Kuopio
  Ammattitaitoinen Sisutustimpuri etsinnässä!  Tehtäviisi kuuluvat kohteiden rakentamisen toteuttaminen aina muuttovalmiiksi asti. Työpäivät sisältävät mm. väliseinä-, levytys-, tasoitus-, maalaus- ja laatoitustyöt sekä kalusteasennukset ja listoitukset. Aina tapauskohtaisesti.  Hakijoilta odotamme:- aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia- valmiutta itsenäiseen työskentelyyn- reipasta asennetta työtä kohtaan! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Huomaathan, että hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja usein tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja: Lisätietoja: Ark. 10 -15, tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kaivinkoneenkuljettaja, tela-alustainen Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyrityksemme rakennustyömaalle Kaivinkoneenkuljettajaa, tela-alustaiselle koneelle, Kuopion seudulle. Työt tapahtuvat rakennustyömaalla sekä välillä haastavissa paikoissa, joten odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Tarvittaessa autat työkavereita myös muissa maanrakennustöissä. Työssä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen, mikäli lunastat omalla tekemiselläsi paikkasi.  Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Carrot - Meillä on töitä! Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kaivinkoneen kuljettaja, pyöräalusta Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakkaallemme nyt ammattitaitoista ja kokenutta Kaivinkoneenkuljettajaa Kuopioon, Pyöräalustaiselle koneelle. Tehtäviisi kuuluuvat pääasiassa tarkat kaivuutyöt rakennustyömailla, käytössäsi on uudehko kalusto (3,5tn - 22tn). Tarvittaessa hyppäät myös pois koneesta avustamaan työkavereita. Työmaat sijaitsevat pääosin Kuopiossa ja lähiympäristössä, mutta keikkatyötä voi olla myös tarjolla.  Eduksesi on 3D-laitteen tuntemus, mutta se ei ole pakollinen.  Hae paikkaa ripeästi oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. CARROT - Meillä on töitä! Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Metallityöntekijä Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyrityksellemme monipuolista osaamista omaavaa Metallityöntekijää erilaisiin asennus/konepajatehtäviin. Odotamme hakijalta: -koulutusta metallialalle tai vastaavasti työkokemusta alalta-jo jonkin verran kokemusta hitsauksesta ja asennuspuolen työstä sekä kokoonpanosta-piirustusten lukutaitoa-voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja. Ota yhteyttä oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi.  Lisätietoja: ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä!  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Maanrakennusmies Pohjois-Savo, Kuopio
  Etsimme asiakkaallemme oma-aloitteisia Maanrakennusmiehiä Kuopioon. Työt tapahtuvat kerrostalotyömaalla. Tämä isompi projekti alkaa alkutalvesta 2017. Kesto pidempiaikainen ja kokopäiväinen työsuhde. Työ on erilaisten rakennusten pohjien maanrakennustyötä, viemäröintiä ja salaojien asennusta. Edellytämme: -työturvallisuuskorttia-tasolaser ja tärylätkä kokemusta -alan työkokemusta-hyvää fyysistä kuntoa! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja ark. 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti.  Carrot - Meillä on töitä! Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Elintarviketiskaaja (osa-aikainen) Nokia
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista TISKAAJAA Nokialle. Tarjolla elintarviketiskaajan paikka reippaalle tekijälle. Töitä on tarjolla noin 20h/viikko. Vuoroja voi olla ma-pe iltaisin klo 15.30-22 välillä, lisäksi lauantaisin 14-20. Työvuoro kestää noin 6 h. Työvuorot sovitaan yhdessä toisen tiskaajan kanssa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Hakijalta odotamme: - Reipasta asennetta - Hyvää fyysistä kuntoa - Joustavuutta - Luotettavuutta Aikaisemmasta siivouskokemuksesta on hyötyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Asbestinpurkaja Pori, Rauma
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu, Suomen yhdeksänneksi suurin henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme ASBESTINPURKAJAA Hakijalta toivomme: - Hyvää työjälkeä - Aiempaa kokemusta asbestipurkutyöstä - Asbestityölisenssiä - Valmiutta fyysiseen työhön - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn sekä positiivista asennetta Täytä tai päivitä aikaisempi hakemuksesi sivuillamme www.carrot.fiKerro hakemuksessa hieman itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kerro myös, miksi juuri sinut pitäisi valita kyseiseen tehtävään ja milloin voit aloittaa. Muistathan liittää hakemukseesi myös CV:si.Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.Lisätietoja:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fiCarrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Sähköasentaja (Kärkimies) Harjavalta, Pori, Rauma
  Haemme Goodworkille vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajaa (kärkimiestä)Odotamme hakijalta: - kärkimieskokemusta- rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan- monipuolista sähköalan kokemusta- oma-aloitteisuutta- tiimityöskentelytaitoa- joustavuutta ja huolellisuutta- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia- suomen kielen taitoa Valittu henkilö voi asua Porin tai Rauman seudulla Tee hakemus kotisivuillamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta tai päivitä vanhaa hakemustasi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi CV:si. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • CNC-koneistaja Nakkila, Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa Poriin. Hakijalta toivomme - Soveltuvaa koulutusta- Aiempaa kokemusta CNC-koneistajan työtehtävistä- Heidenhain-ohjelmoinnin tuntemista- Työpiirustusten lukutaito katsotaan eduksi.- Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Reipasta ja positiivista asennetta- Työturvallisuuskorttia Useamman vuoden aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa valittu henkilö koulutetaan työtehtävään. Tee hakemus kotisivullamme www.carrot.fi  Hae töitä -otsikon alta, tai päivitä aikaisempi hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Mainitse hakemuksessasi, jos käytössäsi on auto. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Nosturinkuljettajan apumies Pomarkku, Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu, Suomen yhdeksänneksi suurin henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt yhteistyökumppanillemme nosturinkuljettajan apumiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Nosturinkuljettajan apumiehen työtehtäviin kuuluu muun muassa betonielementtien kuljettamista ja pinoamista. Tekijältä odotamme -                 hyvää ja huolellista työnjälkeä-                 kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn-                 positiivista asennetta-                 hieman aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä-                 työturvallisuuskorttia-                 oma auto on eduksi Täytä tai päivitä aikaisemmin tekemääsi hakemustasi kotisivuillamme www.carrot.fi Hae töitä-otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kerro myös, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän työtehtävään. Muista liittää hakemukseesi CV:si, Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Dumpperinkuljettaja Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme edelleen osaavaa ja ammattitaitoista dumpperinkuljettajaa Porin seudulle.Hakijoilta edellytetään: - aikaisempaa kokemusta dumpperin kuljettamisesta- luotettavuutta, joustavuutta sekä ammattimaista työotetta - työturvallisuuskorttia ja tieturvakorttiaTäytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista myös liittää CV:si hakemukseesi. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun valittaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050  342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot -meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!  
  Lue lisää
 • Kirvesmies Eura, Pomarkku, Pori, Rauma
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan sekä teollisuuden ja rakennusalan työtehtäviin. Nyt haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta ja reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Sekatyöntekijä Harjavalta, Luvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Ulvila
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt Porin seudulla sijaitseville asiakasyrityksillemme sekatyöntekijöitä sekä lyhytkestoisiin että pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Työtehtävät sisältävät hakijan kokemuksesta riippuen muun muassa rakennus- ja teollisuusaputöitä, kiinteistöaputöitä, rakennussiivousta, muuttoaputöitä, tuotantotöitä sekä varastotöitä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Hae paikkaa kotisivuiltamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Sähköasentaja Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista sähköasentajaa. Hakijalta edellytetään: - Useamman vuoden työkokemusta - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta - Työn edellyttämää koulutusta ja lupia - Positiivista asennetta- Työturvallisuus- ja tulityökorttia - Hyvää kuvienlukutaitoa   Täytä hakemus kotisivuillamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta, tai päivitä aikaisempaa hakemustasi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Sähkökeskusasentaja Pori
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme sähkökeskusasentajaa/työnjohtajaa. Sopiva koulutus tehtävään on sähköasentaja tai teknikko Hakijalta odotetaan - sähköalan osaamista työkokemuksen tai koulutuksen kautta- piirikaavionlukutaitoa- omatoimisuutta- kykyä itsenäiseen työskentelyyn- positiivista asennetta  Mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen Täytä hakemus www.carrot.fi -sivustolta kyseisen työpaikan kohdalta. Kerro, mikä on tämänhetkinen tilanteesi ja liitä mukaan ansioluettelosi.  Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun valittaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050  342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot -meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!  
  Lue lisää
 • Kasettiautonkuljettaja Pori
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme edelleen Poriin vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kasettiautonkuljettajaa. Toivomme hakijalta:  - Yhdistelmäajokorttia sekä ammattipätevyyttä- Vankkaa kokemusta kasettiauton ajosta- Täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työntekoon- Työturvallisuuskorttia Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä -linkin alta. Voit myös päivittää aikaisemman hakemuksesi ajan tasalle. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Kerro, miksi juuri sinut tulisi valita tähän työtehtävään. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluihin kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Metallityöntekijä Pori
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan sekä teollisuuden ja rakennusalan työtehtäviin. Etsimme asiakkaallemme KAHTA METALLITYÖNTEKIJÄÄ Noormarkkuun Hakijoilta toivotaan: - työtehtävään soveltuvaa koulutusta- mahdollisesti hieman aiempaa työkokemusta- reipasta mieltä ja aikaansaavaa otetta työntekoon- Aikaisempi kokemus MIG-hitsaamisesta katsotaan eduksi Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian.Täytäthän siis hakemuksesi pian! Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Nuorempi sähköasentaja Pori, Rauma, Ulvila
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakkaallemme nuorempia sähköasentajia teollisuusteen. Odotamme hakijalta: - kykyä itsenäiseen työhön- oma-aloitteista työotetta- yhteistyökykyä- työturvallisuuskorttia Tee hakemus tai päivitä aikaisempaa hakemustasi kotisivullamme osoitteessa www.carrot.fi Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi. Voit kertoa myös lisätiedot-kohdassa tämänhetkisestä tilanteestasi ja miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Rauno Viitasalo 050 342 7175
  Lue lisää
 • Kokoonpanoasentaja Pori
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan sekä teollisuuden ja rakennusalan työtehtäviin. Etsimme asiakkaallemme kokoonpanoasentajaa Hakijoilta toivotaan: - työtehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. koneenasentaja- mahdollisesti hieman aiempaa työkokemusta kokoonpanoasennuksesta- hydrauliikka- ja sähköosaaminen eduksi- reipasta mieltä ja aikaansaavaa otetta työntekoon Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian.Täytäthän siis hakemuksesi pian! Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies Pääkaupunkiseutu Riihimäki, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme Rakennusalan Ammattilaisia pääkaupunkiseudulle. Hakijalta odotamme: -Työturvallisuuskortti on pakollinen -Nuhteeton tausta -Positiivista asennetta ja työhaluja -Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi Tämän tarjoamme: -Mielekkään työpaikan -Kilpailukykyisen palkan -Kaikki varusteet -Useita eri mahdollisuuksia kouluttautua rakennusalan ammatteihin suoraan asiakkailla.  Jätä hakemus, niin otamme yhteyttä! Lisätietoja: Juha Bergman p. 0400 381209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p. 040 6745190, kimmo.nurmi@carrot.fi
  Lue lisää
 • Raskasajoneuvon koriasentaja Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista raskasajoneuvon koriasentajaa Pääkaupunkiseudun alueelle. Vaadimme aikaisempaa kokemusta raskaiden ajoneuvojen korinrakennus tai -asennuskokemusta. Asentajan on hallittava raskaiden ajoneuvojen korien asennukset, huollot ja mahdolliset korjaukset. Autojen sähkötyöt ja vikadiagnostiikan tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta, - alan koulutusta tai työkokemusta - kykyä työskennellä itsenäisesti Tarjoamme sinulle kokopäivätyön. Työ on aluksi määrä-aikainen, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätätähän hakemuksen pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusmies Helsinki Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää Rakennusmiestä asiakasyritykseemme viimeistelytöihin, kyseessä uudiskohde. Töihin kuuluu mm. altaiden asennusta, luukkujen laittoa, pieniä sisätöitä ja viimeistelyä. Työmaa sijaitsee Helsingissä. Edellytämme hakijalta: - Työturvallisuuskortti - Alan kokemusta / koulutusta - Täsmällisyyttä Tarjoamme: - Mahdollisuuden pitkäkestoisiin töihin- Kilpailukykyisen palkan Lisätiedot: Kimmo Nurmi p. 040 674 5109, kimmo.nurmi@carrot.fi Juha Bergman p.0400 381209, juha.bergman@carrot.fi Täytä hakemus netistä ja ole ensimmäisten joukossa työmaalla. Meillä Carrotilla toiminta on sujuvaa ja luotettavaa! Katso myös kaikki muut avoimet rakennus- ja talotekniikka-alan työpaikkamme: http://www.carrot.fi/rakennus
  Lue lisää
 • Liikenteenohjaaja, rakennusala Helsinki
  Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme Helsinkiin liikenteenohjaajia, jotka mahdollisesti pystyvät toimimaan myös rakennusapumiehen tehtävissä.Hakijalta toivomme:- Tieturva 1 -kortti - Työturvallisuuskortti - Kokemus liikenteenohjauksesta katsotaan eduksi - Säntillistä ja vastuuntuntoista työasennetta - Hyvää suomenkielen taitoa Tarjoamme: - Kilpailukykyisen palkan - Hyvälle tekijälle pitkäkestoisen homman - Viihtyisän ja luotettavan työilmapiirinJätä hakemus niin olemme sinuun yhteydessä
  Lue lisää
 • Kirvesmies Pohjois-Savo, Kuopio
  Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykeneviä Kirvesmiehiä Kuopioon.  Työt ovat tapahtuvat kerrostalotyömailla, pääasiassa saneerauskohteissa. Työnkuva rakentuu väliseinien rakentamisesta viimeistelytyöhön.Työsuhde on pidempiaikainen. Hakijoilta odotamme:- alan koulutusta- kokemusta kirvesmiehen tehtävistä kerrostalotyömaalla- hyvää työmotivaatiota- kykyä itsenäiseen työskentelyyn- työturvallisuuskorttia. Jätä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo aikaisemmin luotua profiiliasi www.carrot.fi.  Lisätiedustelut: Ark. 10 - 15, tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - Meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kirvesmies Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Vantaa
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyritykseemme kirvesmiehiä putkisaneerauskohteeseen Keravalle Haetaan yhtä kirvesmiestä viimeistelytöihin ja toisen työnkuvaan kuuluisi lattiakaivojen valut ja muut betonityöt. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Työnjohtaja Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme West Waysille TYÖNJOHTAJAA Venatorin alueelle.  Hakemallamme henkilöllä on rakennusalan tai logistiikan alan koulutusta, tai vankkaa aiempaa työkokemusta. Asiakkaamme on myös valmis kouluttamaan sinusta työnjohtajan. Omaat hyvät esimiestaidot sekä olet asiakaspalveluhenkinen, vastuunkantoinen ja ennakkoluuloton uusia toimintatapoja kohtaan. Lisäksi työtehtävässä pärjääminen vaatii ymmärrystä työnjohdon toimien ja asiakkaan toivomuksien välisestä prosessista.  Työnjohtajana hoidat työmaat tehtävänannosta laskutukseen asti. Tehtäväsi koostuu Venatorin rakennusajan aikaisesta logistiikasta sekä tehdasalueen muusta ulkoisesta logistiikasta. Hallitset hyvin tietokoneet, sillä asiakkaamme käyttää sähköistä tuotannonohjausjärjestelmää. Tehtäviisi kuuluvat myös palkkatietojen toimittaminen palkanlaskentaan ja asiakasraportointi. Tarjoamme sinulle nuorekkaan työympäristön ja kilpailukykyisen palkan suhteessa työtehtävän vastuullisuuteen, koulutukseesi ja osaamiseesi. Tee hakemus kotisivullamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta, tai päivitä aikaisempi hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si.  Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto  susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Lähettämötyöntekijä Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ Lempäälään Lähettämötyöntekijä vastaa kokoonpanojen lähettämisestä. Työtehtäviin kuuluu myös maalamon purku, paikkamaalaus, kuormien teko ja lastaus. Työssä käytetään siltanosturia ja isoja trukkeja. Edellytämme hakijoilta kokemusta varasto-/lähettämötyöstä ja trukilla ajamisesta sekä nosturin käyttötaitoa. Eduksi on kokemus terästeollisuudesta. Työ alkaa määräaikaisena (n. 2 kk) vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä mahsollista jatkaa pidempäänkin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusapumies Pohjois-Savo, Kuopio
  Etsimme Rakennusapumiehiä Kuopioon. Työtehtäviä ovat purkutyöt, työmaan ylläpito ja muut avustavat työt. Työssä pärjää pitkälle hyvällä reippaalla asenteella ja aina hyvä jos vasara pysyy kädessä. Työssä tarvitset: - Täysi-ikäisyys (18 vuotta) - Työturvallisuuskortti - Asennetta - Sujuvaa suomen kielen taitoa Eduksi katsomme rakennusalan kokemuksen ja mahdollisuuden oman auton käyttöön. Lisätiedustelut: Ark. 10 -15, tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - Meillä on töitä! Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Siivoja (tehdasalue) Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA tehdasympäristöön Työtehtävät sisältävät yksinkertaisia siivoojan tehtäviä, kuten imurointia, lattianpesua yms. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttava, työpäiviä kertyy viikossa 1-2. Työaika ajoittuu klo 6-17 välille sopimuksen mukaan. Hakijoilta toivotaan reipasta asennetta ja luotettavuutta. Työ sopii hyvin esimerkiksi opsikelijalle tai toista osa-aikaista työtä etsivälle. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Metalli- ja lasirakennesuunnittelija Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt metallialan yhteistyökumppanillemme Metalli ja lasirakennesuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta vahvaa teknistä osaamista, tiimityö - ja ongelmanratkaisutaitoja. Sinulla on myös kokonaisnäkemys tehtävän sisällöstä ja ymmärrät työvaiheita käytännönläheisesti. Tehtävien omaksumisessa suureksi eduksi katsotaan alalle soveltuva tutkinto, perusohjelmien hallinta sekä työnjohtokokemus. Hakijalta toivomme suunnitteluohjelmien sekä Cad ja Cam-osaamista. Myös kokemus metalli ja lasirakenteista on suureksi eduksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoa teknisesti haastavassa kentässä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.carrot.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedustelut: Ark. 9-15 Janne Jokelainen 0503706280 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Betonituotetyöntekijä Pomarkku, Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu, Suomen yhdeksänneksi isoin henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista betonielementtityöntekijää Tekijältä odotamme -                 hyvää työnjälkeä-                 kuvienlukutaitoa-                 kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn-                 positiivista asennetta-                 luotettavuutta-                 aikaisempaa kokemusta betonielementtien valmistuksesta-                 oma auto on eduksi Täytä tai päivitä aikaisemmin tekemääsi hakemustasi kotisivuillamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kerro myös, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän työtehtävään. Muista liittää hakemukseesi CV:si. Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen vuokra-ajan jälkeen. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!      
  Lue lisää
 • Laatoittaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Etsimme asiakkaallemme Laatoittajaa Kuopioon. Asiakkaamme ensisijaisesti hakee laatoittajaa, mutta heidän tarjoomaansa kuuluvat myös huoneistoremontit, joten muutkin taidot tällä saralla katsotaan suureksi eduksi. Toivomme kokemusta laatoituksesta, kostean tilan tasoituksesta ja vesieristyksestä sekä hyvää työnjälkeä.  VTT sertifikaattia ei vaadita. Hakijoilta odotamme:-aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä-voimassa olevaa työturvallisuuskorttia-joustavuutta ja huolellisuutta. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä!  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Hitsaaja mig/mag Pohjois-Savo, Siilinjärvi
  Haemme asiakasyrityksellemme Hitsaajaa (mig/mag).  Työtehtävät koostuvat pääasiassa kokoonpanohitsauksesta. Ylipäätään kaikki muu metallialan osaaminen on eduksesi. Odotamme sinulta:- työkokemusta metallialalta- hyvää hitsaustaitoa, mig/mag- kuvanlukutaidon perusteita- tarkkaa sekä huolellista työskentelyä- ennenkaikkea motivoitunutta asennetta työtä kohtaan! Sinulla ei tarvitse olla luokkia voimassa. Täytä hakuprofiili oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Lisätietoja: Ark: 10 - 15, tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Raskaan kaluston asentaja Naantali, Paimio, Raisio, Rusko, Salo, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt valtakunnallisesti tunnetulle asiakkaallemme raskaan kaluston asentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työnkuva edellyttää vähintään ajoneuvoasentajan koulutusta. Työhön kuuluvat kuorma-autojen ja perävaunujen huollot sekä pienimuotoiset korjaukset sekä rengastyöt. Hakijoilta odotamme raskaan kaluston perustöiden hallintaa, kokemusta mekaniikasta ja voimassaolevaa C-luokan ajokorttia. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen tunnetussa yrityksessä ja mahdollisuuden vakinaistua myös asiakasyrityksemme kirjoille. Jätäthän hakemuksesi pian ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rengasasentaja Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Haemme rengasasentajia syksyn sesonkiin Poriin.  Hakijoilta odotetaan: -kokemusta rengasasennuksesta-omatoimisuutta-kykyä työskennellä tiimissä-positiivista asennetta-yhteistyökykyä Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi. Kerron myös miksi juuri sinut pitäisi valita kyseiseen tehtävään, milloin voit aloittaa. Paikat täytetään heti kun sopivat henkilöt löytyvät. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Rauno Viitasalo 0503427175 www.carrot.fi
  Lue lisää
 • Tuotantoinsinööri Pomarkku
  Etsimme Elebetin betonielementtitehtaaseen Tuotantoinsinööriä/tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.  Sinulla on Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus, olet oma-aloitteinen ja organisointikykyinen sekä luonteeltasi päämäärätietoinen. Uskallat kantaa vastuuta ja hallitset hyvin ongelmanratkaisutilanteita sekä sinulla on aikaisempaa kokemusta betonielementtien valmistuksesta ja mielellään esimiestehtävistä. 1 lk. betonityönjohtajan ja 1-lk valmisbetonityönjohtajan pätevöityskoulutus luetaan eduksi. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme www.carrot.fi kyseisen työpaikan kohdalta. Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi ansioluettelosi ja tutkinto- tai opintosuoritusotteesi. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluihin kutsuttaviin henkilöihin. Aloitamme haastatelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tiedustelut, Rauno Viitasalo, puh. 050 3427 175
  Lue lisää
 • Betoniautonkuljettaja Kaarina, Lieto, Masku, Paimio, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme betoniautonkuljettajaa Turun alueelle. Työnkuvaasi kuuluu betoniauton kuljettaminen sekä jakelu Turun seudulla. Työhönottopaikkasi sijaitsee Turussa, mutta oma auto on suotavaa olla. Työsuhde on kokopäiväinen, mutta työvuorojen pituus vaihtelee tilausten mukaan. Sinun on siis tarvittaessa pystyttävä joustamaan työvuorojen suhteen. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, reipas sekä oma-aloitteinen. Toivomme hakijoilta luotettavuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.Vaadimme hakijoilta aiemmin mainittujen lisäksi:-C- luokan ajokortti-Tie / Työturvakortti-AmmattipätevyysTyö alkaa heti sopivan löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pian! Työhön perehdytetään. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä Varsinais-Suomi, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää. Maanrakennustyöntekijän tehtävänä on avustaa kaivinkoneenkuljettajaa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella.  Toivomme hakijoilta  - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä (mm. salaojitus ja viemäreiden asennus)- Työturvallisuuskorttia Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua myös asiakasyrityksemme kirjoille. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja tiedot aikaisemmasta työkokemuksestasi rakennus- tai maanrakennusalalta.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Pulverimaalari (Laitila) Laitila
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt pulverimaalaria asiakkaallemme Veme Oy:lle Laitilaan. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta tai koulutusta teollisuuden maalaustyöstä. Työ sisältää erilaisten metalliosien pulverimaalausta. Tarjolla on vakituinen työpaikka ja työn voi aloittaa nopeasti. Jätäthän hakemuksesi pian ja liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä Lisätietoja:Samu Salminensamu.salminen@carrot.fipuh: 0400-462452
  Lue lisää
 • Laserleikkaaja (Laitila) Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt laserleikkaajia asiakasyrityksellemme Laitilaan. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja työn voi aloittaa heti. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta laserleikkaajana, mutta kokemus erilaisista metallialan töistä on tärkeää. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus sopimuksen ja osaamisen mukaan. Jätäthän hakemuksesi pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä Lisätietoja:Samu Salminensamu.salminen@carrot.fipuh: 0400-462452
  Lue lisää
 • Hitsaaja (Laitila) Rauma, Varsinais-Suomi, Laitila, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Laitilaan hitsaajaa. Työ sisältää mustaraudan hitsausta. Tarjolla on vakituinen päivätyö jonka voi aloittaa heti. Työ edellyttää hyvää hitsaustaitoa, mutta ei voimassaolevia luokkia. Edellytämme hakijoilta voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja sekä halua sitoutua pitkäaikaiseen työhön. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kokoonpanotyöntekijä Varsinais-Suomi, Mynämäki, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mynämäelle kokoonpanotyöntekijöitä metallituotteiden kokoonpanoon. Edellytämme hakijoilta alan koulutusta tai aiempaa kokemusta konepajapuolen kokoonpanotöistä. Työnkuva sisältää pienimuotoisia hitsaustöitä sekä levyjen ja putkien työstämistä. Kuvienlukutaito on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Hitsaustaito katsotaan eduksi, työ ei kuitenkaan vaadi voimassa olevia hitsausluokkia.  Palkkaus aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työ on mahdollista aloittaa nopeasti. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden työllistyä myöhemmin myös asiakasyrityksemme kirjoille.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.  www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Putkihitsaaja Varsinais-Suomi, Mynämäki, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mynämäelle putkihitsaajia. Tarjolla on pitkäaikainen työsuhde, ja työn voi aloittaa nopeasti.   Hakijoilta toivomme – aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä – vahvaa hitsausosaamista, voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi – hyvää asennetta työntekoon – voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja Lisäksi edellytämme vastuullisuutta,oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn kokoonpanopuolella.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.  www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Timpuri Varsinais-Suomi, Kaarina, Naantali, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt kokeneita timpureita uudisrakennuskohteisiin Turun talousalueelle! Monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat valu-, muotti- ja raudoitustyöt sekä ikkuna- ja oviasennukset.  Aiempi kokemus rakennusalalta ja/tai kirvesmiehen työstä on välttämätöntä. Edellytämme hakijoilta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Rakennusalan työkokemuksen ja/tai tutkinnon lisäksi edellytämme huolellista työotetta ja oma-aloitteisuutta. Olethan siis varustettu oikealla asenteella ja ammattiylpeydellä!   Omat käsityökalut ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.  Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.  Lähetä hakemuksesi heti, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti! Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennussiivooja Varsinais-Suomi, Kaarina, Naantali, Paimio, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia Turun alueen rakennuskohteisiin. Aiempi kokemus rakennustyömaiden siivouksesta sekä uudis- että saneerauskohteissa katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta lisäksi ahkeruutta, luotettavuutta sekä hyvää työmotivaatiota. Hakijoilla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti. Oma auto ja omat työvälineet ovat eduksi työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi. Työ on itsenäistä rakennussiivoojan työtä ja keikat vaihtelevat muutamasta päivästä kuukausiin. Toivomme sinulta valmiutta lähteä töihin nopealla aikataululla. Työt alkavat vaiheittain, joten jätäthän hakemuksesi pian. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi, ja tieto siitä milloin olet valmis aloittamaan työt. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusmies Varsinais-Suomi, Kaarina, Naantali, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt asiakasyrityksillemme itsenäiseen työhön kykeneviä rakennusmiehiä vaihtuviin työkohteisiin uudis- ja korjausrakennustyömaille.   Työnkuvaan kuuluvat rakennusten runko-, perustus, sisustus- ja viimeistelytöitä, lisäksi kirves-, muuraus- betonointi- ja elementtiasennustyöt. Työtehtävät vaihtuvat kohteittain. Edellytämme hakijoilta ainakin vuoden verran kokemusta rakennusalan töistä ja/tai rakennusalan peruskoulutusta, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä rautaista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Oman auton käyttömahdollisuus, tulityökortti ja omat käsityökalut katsotaan eduksi. Jätäthän hakemuksesi rohkeasti! Järjestämme työmailla erilaisia tehtäviä niin kokeneille rakennusalan ammattilaisille kuin vähemmän kokemusta omaaville aloitteleville rakennusmiehille. Työt alkavat vaiheittain mahdollisimman pian. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusapumies Varsinais-Suomi, Kaarina, Naantali, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.   Haemme nyt asiakasyrityksillemme Turun talousalueelle rakennusaputyöntekijöitä uudisrakennuskohteisiin. Työnkuvaan kuuluvat rakennussiivous, raivaus, kanto- ja purkutyöt sekä esimerkiksi timpurin aputehtävät ja muut rakennusaputyöntekijän tehtävät. Edellytämme hakijoilta työtä pelkäämätöntä asennetta ja hyvää motivaatiota fyysiseen työhön, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Aikaisempi kokemus rakennustyömailla työskentelystä ja/tai rakennusalan peruskoulutus katsotaan eduksi. Osaaminen rakennustyömaan tehtävistä, tarvikkeista ja koneista on hyödyksi mutta se ei ole välttämätöntä, sillä asenne ja halu tehdä annetut työtehtävät tunnollisesti ratkaisevat! Järjestämme sinulle työmailla osaamistasi vastaavia työtehtäviä, joten työ sopii esimerkiksi työksi välivuoden ajaksi niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin rakennusalan työntekijälle. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi rohkeasti jo tänään oheisen linkin kautta! Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi ja tieto siitä, milloin olet valmis aloittamaan työt.  www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Asentaja (mekaaninen) Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme KONEENASENTAJAA mekaaniseen asennukseen. Työskentelet laitteiden loppukokoonpanossa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Tarvittaessa pääset myös soveltamaan jo valmiiksi suunniteltuja ratkaisuja. Tällä työ on päivätyötä, mutta odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön. Hakijoilta odotamme: - soveltuvaa koulutusta - kokemusta asennushommista - oma-alotteisuutta ja reipasta asennetta - hyviä kädentaitoja ja työkalujen käyttötaitoa Tarjoamme työpaikan hyvässä yrityksessä ja mukavat työkaverit. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Mainosteippaaja Varsinais-Suomi, Kaarina, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turun talousalueelle mainosteippaajaa/pintapainajaa. Työnkuva koostuu mainosteippauksista ja painotuotteiden valmistamisesta.  Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta mainosteippauksesta ja pintapainamisesta. Sinun tulee olla käsistäsi näppärä ja omata oikeanlaista pelisilmää. Tietokoneet ja -ohjelmat ovat sinulle apuvälineitä, joita osaat käyttää. Myös erilaiset työkalut ovat sinulle tuttuja ja helppokäyttöisiä välineitä. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta olet tarvittaessa valmis joustamaan työaikojen suhteen. Luonteeltasi olet aktiivinen, uusista asioista kiinnostuva ja osaat olla ylpeä omasta kädenjäljestäsi.  Lähetä hakemuksesi nopeasti ja liitä hakemukseen palkkatoiveesi. Uusi mielenkiintoinen työurasi voi alkaa tästä! Työ on aluksi vuokratoimeksianto Carrotin kautta. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätiedot arkisin Miikka Kesäläinen p. 040 500 5937.  Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Laserleikkaaja (Laitila) Rauma, Varsinais-Suomi, Laitila, Turku, Uusikaupunki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt laserleikkaajia asiakasyrityksellemme Laitilaan. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja työn voi aloittaa heti. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta laserleikkaajana, mutta kokemus erilaisista metallialan töistä on tärkeää. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus sopimuksen ja osaamisen mukaan. Jätäthän hakemuksesi pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Metallityöntekijä Satakunta, Rauma, Varsinais-Suomi, Laitila, Turku, Uusikaupunki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Veme Oy:lle metallityöntekijää Laitilaan. Työ sisältää erilaisia konepajan töitä: sorvaamista, poraamista, koneistusta ym. kaikki työ opetetaan ja työssä menestymiseen ei tarvita pitkää alan kokemusta. Pohjaksi riittää metallipuolen koulutus ja halu oppia metallipuolen ammattilaiseksi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikat nopeasti. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja: Arkisin klo 9-11 Samu Salminen p. 0400462452
  Lue lisää
 • Prässääjä Satakunta, Rauma, Varsinais-Suomi, Laitila, Turku, Uusikaupunki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Veme Oy:lle Laitilaan prässääjää. Toivomme hakijalta joko metallialan koulutusta tai kokemusta prässääjän/muista metallialan vastaavista töistä. Tarjolla vakituinen kokopäiväinen työ. Työn voi aloittaa heti. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Arkisin klo 9-11 Samu Salminen p.0400462452 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Pulverimaalari Satakunta, Rauma, Varsinais-Suomi, Laitila
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt pulverimaalaria asiakkaallemme Veme Oy:lle Laitilaan. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta tai koulutusta teollisuuden maalaustyöstä ja erityisesti pulverimaalauksesta. Koulutus/kokemus ei kuitenkaan välttämätön, sillä työhön koulutetaan. Työ sisältää erilaisten metalliosien pulverimaalausta. Tarjolla on vakituinen työpaikka ja työn voi aloittaa nopeasti.  Jos sinulla on työmotivaatio kohdallaan ja reipas asenne, jätä hakemuksesi pian. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Hitsaaja (Laitila) Rauma, Varsinais-Suomi, Laitila, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Laitilaan hitsaajaa. Työ sisältää mustaraudan hitsausta. Tarjolla on vakituinen päivätyö jonka voi aloittaa heti. Työ edellyttää hyvää hitsaustaitoa, mutta ei voimassaolevia luokkia. Edellytämme hakijoilta voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja sekä halua sitoutua pitkäaikaiseen työhön. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Eristyspeltiseppä (Haku päättynyt) Kemi, Keminmaa, Tornio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Eristyspeltiseppää teollisuuteen Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista eristyspeltiseppää teollisuuteen pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset peltityöt työmailla.  Odotamme sinulta: - Kokemusta eristyspeltisepän työstä tai peltisepän työstä - Hyvää piirrustusten lukutaitoa - Alan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi - Hyvää asennetta työntekoon. Työt alkavat heti, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Lisätiedot arkisin 9-15 Janne Jokelainen 050-3706280
  Lue lisää
 • Muottikirvesmies Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt muottikirvesmiehiä Oulun talousalueelle.  Muottikirvesmiehen työtehtäviin kuuluvat muottien esivalmistus, pystytys, tuenta, sidonta, purku ja puhdistus sekä mittaus, muottien öljyäminen, työsaumojen teko sekä läpimenojen, varausten ja kiinnikkeiden asennus. Edellytämme hakijoilta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, suomen kielen taitoa ja aiempaa työkokemusta muottikirvesmiehen tehtävistä. Kyky työskennellä itsenäisesti, ammattiylpeys ja omat käsityökalut ovat edellytykset tehtävässä menestymiselle. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden vaihtuvien työkohteiden vuoksi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Raudoittaja Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme raudoittajia Ouluun. Työkohteet ovat monipuolisia rakennustyömaita. Voit olla alan valmis tekijä tai hieman alan kokemusta omaava tuleva ammattilainen. Työtehtävät määräytyvät hakijan osaamisen perusteella.  Hakijoilta odotamme:- ainakin hieman aikaisempaa kokemusta - voimassa olevaa työturvallisuuskortti - kuvanlukutaitoa - hyvää fyysistä kuntoa - rakennusalan koulutus katsotaan eduksiTyöt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.Jätä hakemuksesi kotisivuillamme. Lisätietoja: Janne Jokelainen puh.050-3706280www.carrot.fi
  Lue lisää
 • Särmääjä Rauma, Varsinais-Suomi, Laitila, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme särmääjää Laitilaan. Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta särmäämisestä. Metallialan koulutus on eduksi, mutta tärkeää on myös rautainen asenne työntekoa kohtaan sekä luotettavuus ja omatoiminen työote. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus katsotaan TES:n ja aiemman kokemuksen mukaan. Työn voi aloittaa heti. Mikäli olet särmäyksen raudanluja ammattilainen, jätäthän hakemuksesi ansioluettelolla varustettuna mahdollisimman pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kokoonpanotyöntekijä Varsinais-Suomi, Uusikaupunki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt Kalantiin asiakasyrityksellemme Khimaira Oy:lle kokoonpanotyöntekijöitä. Aikaisempi kokemus tuotanto-tai kokoonpanotyöstä on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä työmotivaatio, reipas asenne ja luotettavuus. Työtä tehdään päivävuorossa. Palkkaus TES:n mukaan. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä. Hae paikkaa rohkeasti!  Lisätiedot arkisin klo 9-11 Samu Salminen p. 0400 462452 Khimaira Oy on kulkuneuvojen istuimia ja verhoiluosia valmistava suomalainen yritys. Suurin osa liikevaihdostamme muodostuu linja-autojen istuimien valmistuksesta, joiden lisäksi valmistamme istuimia ja verhoiluosia myös mm. veneteollisuudelle, raideliikenteelle ja puolustusteollisuudelle. Yrityksemme työllistää yli 30 työntekijää Kalannissa sijaitsevassa modernissa tuotantolaitoksessamme. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 5 M€. Lisätietoja: www.khimaira.fi Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kokoonpanotyöntekijä (Kalanti) Varsinais-Suomi, Turku, Uusikaupunki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt Kalantiin asiakasyrityksellemme Khimaira Oy:lle kokoonpanotyöntekijöitä. Aikaisempi kokemus tuotanto-tai kokoonpanotyöstä on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä työmotivaatio, reipas asenne ja luotettavuus. Työtä tehdään päivävuorossa. Palkkaus TES:n mukaan. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä. Hae paikkaa rohkeasti!  Lisätiedot arkisin klo 9-11 Samu Salminen p. 0400 462452 Khimaira Oy on kulkuneuvojen istuimia ja verhoiluosia valmistava suomalainen yritys. Suurin osa liikevaihdostamme muodostuu linja-autojen istuimien valmistuksesta, joiden lisäksi valmistamme istuimia ja verhoiluosia myös mm. veneteollisuudelle, raideliikenteelle ja puolustusteollisuudelle. Yrityksemme työllistää yli 30 työntekijää Kalannissa sijaitsevassa modernissa tuotantolaitoksessamme. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 5 M€. Lisätietoja: www.khimaira.fi Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Polyuretaanikoneenkäyttäjä Varsinais-Suomi, Uusikaupunki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.   Haemme nyt Kalantiin asiakasyrityksellemme Khimaira Oy:lle polyuretaanikoneenkäyttäjää.  Työ sisältää tietokoneohjatun polyuretaanikoneen käyttöä ja siihen liittyviä yleisiä ylläpitohuoltoja. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta erilaisilla koneilla työskentelystä - aiempi kokemus polyuretaanikoneista tai roboteista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Edellytämme hyviä atk-taitoja, tarkkaa työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tärkeää ovat myös hyvä työmotivaatio, reipas asenne ja luotettavuus. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa mutta hakijalla on hyvä olla valmius myös 2-vuorotyöhön.  Palkkaus katsotaan kokemuksen ja teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä!  Lisätiedot arkisin klo 9-11 Samu Salminen p. 0400 462452 Khimaira Oy on kulkuneuvojen istuimia ja verhoiluosia valmistava suomalainen yritys. Suurin osa liikevaihdostamme muodostuu linja-autojen istuimien valmistuksesta, joiden lisäksi valmistamme istuimia ja verhoiluosia myös mm. veneteollisuudelle, raideliikenteelle ja puolustusteollisuudelle. Yrityksemme työllistää yli 30 työntekijää Kalannissa sijaitsevassa modernissa tuotantolaitoksessamme. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 5 M€. Lisätietoja: www.khimaira.fi  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla! www.carrot.fi   Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Polyuretaanikoneenkäyttäjä (Kalanti) Varsinais-Suomi, Turku, Uusikaupunki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.   Haemme nyt Kalantiin asiakasyrityksellemme Khimaira Oy:lle polyuretaanikoneenkäyttäjää.  Työ sisältää tietokoneohjatun polyuretaanikoneen käyttöä ja siihen liittyviä yleisiä ylläpitohuoltoja. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta erilaisilla koneilla työskentelystä - aiempi kokemus polyuretaanikoneista tai roboteista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Edellytämme hyviä atk-taitoja, tarkkaa työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tärkeää ovat myös hyvä työmotivaatio, reipas asenne ja luotettavuus. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa mutta hakijalla on hyvä olla valmius myös 2-vuorotyöhön.  Palkkaus katsotaan kokemuksen ja teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä!  Lisätiedot arkisin klo 9-11 Samu Salminen p. 0400 462452 Khimaira Oy on kulkuneuvojen istuimia ja verhoiluosia valmistava suomalainen yritys. Suurin osa liikevaihdostamme muodostuu linja-autojen istuimien valmistuksesta, joiden lisäksi valmistamme istuimia ja verhoiluosia myös mm. veneteollisuudelle, raideliikenteelle ja puolustusteollisuudelle. Yrityksemme työllistää yli 30 työntekijää Kalannissa sijaitsevassa modernissa tuotantolaitoksessamme. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 5 M€. Lisätietoja: www.khimaira.fi  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla! www.carrot.fi   Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Teurastaja Varsinais-Suomi, Kaarina, Paimio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turun seudulle ammattitaitoista teurastajaa. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi.  Lisätiedot arkisin klo 9-11.00 Samu Salminen 0400 462 452.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Sähköasentaja Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajia sekä uudis- että saneerauskohteisiin Turkuun ja lähialueille. Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä voimassaolevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja EA-kortteja. Aikaisempi työkokemus sähköalalta erilaisista työkohteista sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn katsotaan eduksi. Tärkeää ovat myös huolellinen ja asiakaslähtöinen työote ja halu kehittyä sähköasentajan työssä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi vaihtuvien työkohteiden vuoksi.  Työllistyminen myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille on mahdollista.  Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi ja mahdollisimman tarkan kuvauksen aikaisemmasta työkokemuksestasi sähköasennusalalta. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.  www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Sisustuskirvesmies Varsinais-Suomi, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme sisustuskirvesmiestä Turun alueelle, Teet huoneistoremontteja yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu kuitenkin pääsääntöisesti saunojen sisustukset, mutta muihinkin sisustuskirvesmiehen tehtäviin on varauduttava, kuten erilaiset asennukset sekä verhoilut. Odotamme hakijalta: Aikaisempaa kokemusta sisustuskirvesmiehen tehtävistä Hyviä kädentaitoja sekä tilallista hahmotuskykyä Hyvää keskittymiskykyä, suunnittelutaitoa sekä tinkimättömyyttä oman työn laadusta. Valmiutta itsenäiseen työhön Voimassaoleva työturvallisuuskortti Työ on kokopäivätyötä ja hyvälle tekijälle töitä varmasti pitkäksi aikaa. Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Laitathan hakemukseesi mukaan myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusmestari Varsinais-Suomi, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme saneerauskohteisiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennusmestaria Turkuun,  Työssäsi vastaat saneeraustyömaasta Turun alueella. Haemme osaavaa ja joukkuehenkistä rakennusalan ammattilaista. Kiireenkin keskellä tulee lankojen pysyä hyvin käsissä. Keskeistä työssä pärjäämiseen ovat hyvät organisointitaidot sekä kyky pysyä aikatauluissa. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä korkea työmotivaatio ovat hakemiamme ominaisuuksia. Sinulla tulee olla jonkin verran aiempaa kokemusta työnjohtajan tai vastaavan rakennusmestarin töistä. Edellytämme rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta. Tehtävä vaatii suomen kielen sujuvaa osaamista sekä valmiutta toimia myös englannin kielellä. Sinulla tulee myös olla voimassaoleva työturvallisuuskortti. Työ on kokopäivätyötä ja täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Laitathan hakemukseesi mukaan myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kurottajakuski Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme kahta ammattitaitoista kurottajankuljettajaa Poriin kaanaaseen. Edellytämme hakijalta: - Vähintään vuoden työkokemusta - Hyvää työmotivaatiota- Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Reipasta ja positiivista asennetta- Työturvallisuuskorttia Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Tee hakemus kotisivullamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta, tai päivitä aikaisempi hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antaa:Rauno Viitasalo 050 342 7175 Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!    
  Lue lisää
 • Timanttiporaaja / sahaaja Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita Timanttiporaajia ja sahureita Helsinkiin ja lähialueille. Voit olla joko aloitteleva ammattilainen, tai enemmän kokemusta omaava.   Odotamme hakijoilta: - Hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää asennetta työtä kohtaan - Aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ( Muut kortit katsotaan eduksi) - Hyvää suomenkielen taitoa - Tarjoamme mahdollisuuden pitkään pestiin. Oman auton käyttömahdollisuus on myös suuri etu tehtävien hoidossa. Mikäli tunnistit itsesi tehtävän kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Tehtävät täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot: Juha Bergman p.0400 381 209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p. 040 674 5109, kimmo.nurmi@carrot.fi CARROT - Meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Rakennussiivooja (Haku päättynyt) Eura, Kokemäki, Pori, Rauma, Ulvila
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakkaallemme rakennussiivoojaa. Hakijoilta toivotaan: -jonkin verran aiempaa kokemusta rakennussiivouksesta-kykyä itsenäiseen työntekoon, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan-työturvallisuuskortti on pakollinen Jos kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta taikotisivuillamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluihin kutsuttaviin henkilöihin. Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Levyseppä-hitsaaja Varsinais-Suomi, Mynämäki, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme levyseppä-hitsaajia. Toivomme hakijoilta kone- ja metallialan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta hitsaajan työtehtävistä.  Työ sisältää isojen kappaleiden kokoonpanoa sekä hitsausta ja edellyttää piirrustusten lukutaitoa sekä voimassaolevia hitsausluokkia. Työpaikka sijaitsee Mynämäellä.  Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, ja työ on mahdollista aloittaa nopeasti. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Hitsaaja MIG/MAG Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme MIG/MAG hitsaajia.  Työtehtävät koostuvat pääasiassa kokoonpanohitsauksesta.  Odotamme sinulta: - Työkokemusta metallialalta - Hyvää hitsaustaitoa - Kuvanlukutaidon perusteita - Tarkkaa sekä huolellista työskentelyä - Hyvää suomen kielen taitoa - Sekä ennenkaikkea motivoitunutta asennetta työtä kohtaan.  Täytä hakuprofiili oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Lisätietoja: Juha Bergman p. 0400 381 209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p. 040 6745190, kimmo.nurmi@carrot.fi  Carrot - meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Brokk-kuski Uusimaa, Helsinki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Brokk-piikkausrobotin kuljettajaa  purkutyömaalle. Työmaa sijaitsee Uudenmaan alueella. Hakijoilta odotamme: - Aikaisempi työkokemus rakennusalalta, piikkaus, purku- ja brokk-töistä. - Voimassa oleva työturvallisuuskortti. - Posiitiivista asennetta sekä työmotivaatiota - Sujuvaa suomen kielen taitoa Ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta etua työntekijän valinnassa. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus rohkeasti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Juha Bergman p. 0400 381209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p. 040 674 5190, kimmo.nurmi@carrot.fi Carrot - meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Alakatto- ja väliseinäasentajia Helsinki
  Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme alakatto- ja väliseinäasentajia toimisto- sekä myymälätilojen muutostöihin! Työmaat pääkaupunkiseudulla. Työssä tarvitset:-Työturvallisuuskortti-Aikaisempaa kokemusta alakatto- ja/tai väliseinäasennuksista (ranka)-Omat käsityökalut-Sujuvaa suomen kielen taitoa -Positiivista asennetta sekä hyvää työotetta -Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi Tarjoamme:-Kilpailukykyisen palkan-Hyvät työkaverit -Työvaatetuksen Jätä hakemus! Lisätietoja: Juha Bergman p.0400 381209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p.040 674 5190, kimmo.nurmi@carrot.fi Katso myös kaikki muut avoimet rakennus- ja talotekniikka-alan työpaikkamme: http://www.carrot.fi/rakennus
  Lue lisää
 • Kuorma-autonkuljettaja Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme metallialan asiakasyrityksellemme Kuorma-autonkuljettajaa Tehtävät pitävät sisällään metallitavaran kuljetusta ympäri Pirkanmaata Hiabilla ja vaihtolava-autolla. Polttoleikkaustaito katsotaan eduksi. Työaika ma-pe 7.30-16.00. Hakijoilta edellytetään: - ammattipätevyydet voimassa- digipiirturikortti- kokemus kuljettajan työstä- luotettavuutta ja hyvää työmotivaatiota Työ on pitkäkestoinen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Maanrakennusapumies Pohjois-Karjala, Joensuu
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Joensuun seudulle Maanrakennusapumiehiä. Odotamme sinulta: - Kokemusta pohjatöistä, kuten putkien vedoista sekä sadevesijärjestelmistä - Rakennusalan kokemusta mm. muottien teosta sekä yleisesti betonitehtävistä. Pääasia on kuitenkin, että omaat hyvän fyysisen kunnon ja asenteesi työtä kohtaan on kohdillaan. Mikäli tunnistit itsesi tehtävän kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. CARROT - Meillä on töitä!
  Lue lisää
 • Maanrakennusmies Pohjois-Karjala, Joensuu
  Etsimme reippaita Maanrakennusmiehiä Joensuuhun.   Työ on rakennusten pohjien maanrakennustyötä, viemäröintiä ja salaojien asennusta.  Toivomme sinulta: -alan työkokemusta-tasolaser ja tärylätkä kokemusta -työturvallisuuskorttia-hyvää fyysistä kuntoa! Jos olet ajanut pienempiä koneita maanrakennustyömailla, mainitse niistä hakemuksessasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Täytä hakuprofiili oheisesta linkistä tai muokkaa jo aiemmin luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti.  Carrot - Meillä on töitä! Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Maanrakennusmies Keski-Suomi, Jyväskylä
  Etsimme hyvän asenteen omaavia Maanrakennusmiehiä Keski-Suomeen, Jyväskylän seudulle.  Työ on rakennusten pohjien maanrakennustyötä, viemäröintiä ja salaojien asennusta. Edellytämme: - Työturvallisuuskortti- Tasolaser ja tärylätkä kokemusta - Alan työkokemusta- Hyvää fyysistä kuntoa! Työt alkavat sopimuksen mukaan.  Luo hakuprofiili oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja ark. 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti.  Carrot, Meillä on töitä! Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kirvesmies Keski-Suomi, Jyväskylä
  Haemme asiakasyrityksellemme Kirvesmiestä putkiremontti/sisätyö kohteeseen, kerrostalotyömaalle Jyväskylään. Odotamme tekijältä:-kokemusta kirvesmiehen töistä-tarkkaa työnjälkeä-kuvienlukutaitoa-työturvallisuuskorttia. Asenne ratkaisee!  Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Ark. klo 10-15 puh. 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Sähköpuolen ratatyöntekijä Pohjois-Savo, Kuopio
  Etsimme asiakasyrityksellemme sähköpuolen taustaa omaavia ratatyöntekijöitä Kuopioon. Tehtävään edellytetään aiempaa kokemusta ja koulutusta sähköpuolelta. Kokemus ratapuolelta katsotaan suureksi eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeää työssä on hyvä työkunto. Hakijoilta vaaditaan tai katsotaan eduksi: Ratatyöturvallisuuskorttia Työturvallisuuskorttia Oman autonkäyttömahdollisuutta. (B-, tai e-luokan ajokorttia). Tarjoamme mielekästä ja jopa pidempiaikaista työtä suomen rataverkoston piirissä.  Mikäli joku näistä korteista puuttuu, mutta työ kiinnostaa, laita silti hakemus tulemaan! Avustamme tarvittaessa korttien hankinnassa. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Ratatyökortillinen maanrakennusmies Pohjois-Savo, Kuopio
  Etsimme asiakasyrityksellemme Ratatyökortillisia Manrakennustyöntekijöitä Kuopioon. Löytyykö sinulta alalle soveltuva koulutus tai työkokemusta vastaavista tehtävistä? Odotamme hakijoilta ammattitaitoa maanrakennustöistä sekä hyvää fyysistä kuntoa.Hakijoilta vaaditaan voimassaolevaa: -Ratatyöturvallisuuskorttia-Työturvallisuuskorttia.  Asenne on näissä töissä kuitenkin kaikista tärkein. Jätä hakemus oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Lisätiedot: Ark 10 - 14 Tmsto, 0400236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä!  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies, Pääkaupunkiseutu (Haku päättynyt) Uusimaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme Rakennusalan Ammattilaisia pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Ota yhteyttä  Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190
  Lue lisää
 • Ratatyöntekijä Pohjois-Savo, Kuopio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme RATATYÖNTEKIJÖITÄ Kuopioon.  Työt ovat ratatöitä, kiskonvaihtoa.  Työssä onnistuminen edellyttää ahkeraa ja vastuullista asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuus- sekä ratatyöturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan:- aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä- hyvät tiimityötaidot- valmius vuorotyöhön ja pitkiin päiviin. Työt alkavat viikolla 44. Palkkaus Rautatiealan TES mukaan.  Luo hakuprofiili heti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätiedot: ark: 10 - 14, tmsto 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti. Carrot - Meillä on töitä
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä (Haku päättynyt) Hyvinkää, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Vihti
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää PK-seudulle. Maanrakennustyöntekijän tehtävänä on avustaa kaivinkoneenkuljettajaa. Toivomme hakijalta: - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä (mm. salaojitus ja viemäreiden asennus)- Työturvallisuuskorttia Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi "Hae töitä" -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies PK-seutu (Haku päättynyt) Uusimaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme kokeneita Rakennusalan ammattiosaajia Helsinkiin ja lähikuntiin. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Tärkeintä on asenne Ota yhteyttä, niin katsotaan osaamisellesi oikea työmaa. Kimmo Nurmi 0406745190 Juha Bergman 0400381209
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä (Haku päättynyt) Hanko, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Kirkkonummelle. Maanrakennustyöntekijän tehtävänä on avustaa kaivinkoneenkuljettajaa. Toivomme hakijalta: - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä (mm. salaojitus ja viemäreiden asennus)- Työturvallisuuskorttia Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi "Hae töitä" -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä (Haku päättynyt) Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Espooseen. Maanrakennustyöntekijän tehtävänä on avustaa kaivinkoneenkuljettajaa. Toivomme hakijalta: - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä (mm. salaojitus ja viemäreiden asennus)- Työturvallisuuskorttia Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi "Hae töitä" -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Hitsaaja (Haku päättynyt) Pori, Ulvila
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, Carrotin liikevaihto on n.24 milj. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajaa. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme edelleen asiakkaallemme hitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijalta:-kone- ja metallitekniikan peruskoulutusta-kokemusta ohutlevyhitsauksesta ja teräksen MIG/MAG-hitsauksesta erilaisilla levyvahvuuksilla-hitsauskokoonpanopiirustuksien lukutaitoa ja yleisten hitsausmerkintöjen tuntemista-hyvään asennetta ja reipasta työotetta Jos kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Kerro myös, miksi juuri sinut pitäisi valita kyseiseen tehtävään sekä milloin voit aloittaa.Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175   /Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!     
  Lue lisää
 • Eristyspeltiseppä Pori
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan sekä teollisuuden ja rakennusalan työtehtäviin. Etsimme asiakkaallemme ERISTYSPELTISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Hakijoilta toivotaan: - Soveltuvaa koulutusta (esim. peltiseppä, koneenasentaja, muu metallialan koulutus, ilmastointiasentaja, ...)- Mahdollisesti aikaisempaa kokemusta eristyspeltisepän työtehtävistä- Reipasta asennetta ja halua kehittyä työssään- Työturvallisuuskorttia Hakemamme tekijä voi olla joko alansa ammattilainen tai uraansa vasta aloitteleva nuori tekijä, jolla on suuri into oppia. Työnkuva muodostuu tekijän osaamistason pohjalta. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian.Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050 342 7175/Susanna Vesanto tai susanna.vesanto@carrot.fi Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kaivinkoneenkuljettaja Pori
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt kokenutta ja ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Poriin.Hakijoilta edellytetään:            - Soveltuvaa koulutusta           - aiempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä           - luotettavuutta, joustavuutta, ammattimaista työotetta sekä yhteistyökykyä           - työturvallisuuskorttia ja tieturvakorttiaTäytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi Hae töitä -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista myös liittää CV:si hakemukseesi. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan, ja työn kesto sopimuksen mukaan. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun valittaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat:Rauno Viitasalo 050  342 7175/Susanna Vesanto susanna.vesanto@carrot.fi Carrot -meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Autonasentaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Etsimme asiakkaallemme Kuopioon Autonasentajaa.  Voit olla jo ammattilainen tai sellaiseksi haluava persoona. Toivomme, että omaat soveltuvan koulutuksen ja/tai aiempaa kokemusta alalta. Osaat itsenäisesti tai pienellä avustuksella huoltaa ja korjata henkilö- ja pakettiautoja. Työpäiviin sisältyy vianhakua, diagnosointia sekä käytännön huolto- ja korjaustöitä. Jätä hakemus oheisesta linkistä tai muokkaa jo aiemmin luotua profiiliasi www.carrot.fi. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten jätä hakemus heti jos vähänkään kiinnostuit.  Lisätietoja: ark. klo 10-15, tmsto puh. 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - Meillä on töitä!  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Rengasasentaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyritykseemme Kuopioon oma-aloitteisia Rengasasentajia sesonkiin.  Työtehtäviin kuuluvat kaikki rengasasennukseen liittyvät työtehtävät: uusien renkaiden asentaminen sekä vaihdot, renkaiden puhdistus sekä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu. Edellytämme sinulta: -asiakaspalvelualttiutta-hyvää fyysistä kuntoa ja ahkeraa työotetta-joustavuutta työaikojen suhteen kiireisinä ajankohtina. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja asenne työtä kohtaan. Hae paikkaa, mikäli kokemusta ei vielä hirveästi olekaan, edellä mainittu asenne on ratkaiseva tekijä.  Jätä hakemus oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kirvesmiehen apumies Pohjois-Savo, Kuopio
  Etsimme asiakasyrityksellemme Kirvesmiehen apumiehiä!  Apumiehen roolissa osaat ennakoida kirvesmiehen työvaiheet eli toimithänen oikeana kätenään eri työvaiheissa rakennustyömailla.Edellytämme sinulta hakija:-soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta rakennustyömailta-työturvallisuuskorttia-hyvää työkuntoa-reipasta otetta tehtäviin! Täytä hakemus oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja: Ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Lounaskokki Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyrityksellemme Lounaskokkia Kuopioon vakinaistavaan työsuhteeseen. Työt koostuvat lounaslistojen suunnittelusta aina niiden toteutukseen asti sekä yleisistä kokin töistä keittiössä. Hakijoilta odotamme: - ravintola-alan koulutusta- kokemusta kokin töistä- reipasta ja ahkeraa asennetta työhön- hygieniapassia. Työ alkaa heti, joten olethan nopea!  Luo hakuprofiili oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Lisätietoja: ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä!  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Sekatyöntekijöitä Varsinais-Suomi, Kaarina, Naantali, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt Turun seudulla sijaitseviin asiakasyrityksiimme sekatyöntekijöitä. Mahdollisuus on työllistyä sekä lyhyisiin että pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Työtehtävät sisältävät hakijan kokemuksesta riippuen muun muassa rakennus-/teollisuusaputöitä, kiinteistöaputöitä, rakennussiivousta, muuttoapua  ja tuotanto- sekä varastotöitä. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoa kohtaan, joten hae paikkaa rohkeasti! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin jo hakuaikana.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Varastotyöntekijöitä iltatöihin Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme logistiikka-alan asiakasyrityksellemme osa-aikaisia työntekijöitä varastotöihin. Työvuorot sijoittuvat arki-illoille, joten työ soveltuu erittäin hyvin opiskelijoille, useampaa työtä tekeville tai satunnaista lisäansiota haluaville. Työt sisältävät erilaisia logistiikan työtehtäviä kuten tuotteiden keräilyä, pakkausta, kontinpurkua, tarroitusta sekä trukilla tehtäviä töitä. Et tee työtä yksin, joten työtehtävät omien taitojesi mukaan. Mitä työtehtävissä vaaditaan, niin näppärät kädentaidot ja oikeanlainen asenne, sillä pääset jo pitkälle! Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ja ole ensimmäisten joukossa tekemässä töitä! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Tuotantotyöntekijä Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksillemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Työpaikkana on tamperelainen vakavarainen kasvuyritys, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä meininki! Työt pitävät sisällään erilaisia tuotantotehtäviä, kuten pakkaamista, esivalmistelua, kokoonpanoa, puulaatikoiden valmistusta, trukilla ajoa jne. Työtä tehdään vaihtelevasti aamu- ja iltavuoroissa. Palkka on 10-11euroa/h + muut lisät ja kannustuspalkkiot. Hakijoilta toivomme: -täysi-ikäisyyttä-hyvää fyysistä kuntoa-kiinnostusta tuotantotyöntekijän tehtäviin Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, tärkeämpää on reipas asenne työtä ja uuden oppimista kohtaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuun aika ja on pitkäaikainen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kontinpurkaja Nokia
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Nokialle varastolle työntekijöitä kontin purkuun. Työ sisältää konttien purkua käsin ja on fyysisesti erittäin raskasta. Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa. Viikonloput ovat vapaat. Työssä pääsee myös ajamaan trukilla. Hakijoilta edellytämme: - vähintään 18 vuoden ikää - kokemusta trukilla ajosta - erittäin hyvää fyysistä kuntoa  - hyvää työmotivaatiota Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus TES:n mukainen. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennuspeltiseppä Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme suorarekrytoinnilla ammattitaitoista RAKENNUSPELTISEPPÄÄ/KOURUASENTAJAA. Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti valmiiksi leikattujen vesikourujen asennustyöt, mutta työt voivat vaihdella eri kohteiden mukaan. Kohteet ovat saneerattavia pientaloja. Asennukset tehdään vähintään kahden miehen tiimeissä. Tehtävät vaativat itsenäistä työotetta. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti ympäri Tampereen aluetta. Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta rakennuspeltisepän tai kouruasentajan tehtävistä, omaat hyvän asenteen työhön ja reippaan työtahdin. Kokemusta katolla työskentelystä, alan koulutus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat välttämättömiä. Eduksesi lasketaan C-kortti sekä kokemus ja koulutus henkilönostimen käytöstä.  Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Keikkatyöntekijöitä Varsinais-Suomi, Kaarina, Naantali, Raisio, Turku
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt Turun ja lähialueiden asiakasyrityksillemme keikka-/tuntityöntekijöitä rakennusalan ja kaupan alan työpaikkoihin syksyn ja talven sesonkia varten. Työtehtävät vaihtelevat. Rakennusalalla työ voi olla esimerkiksi kanto-, purku- tai raivausapua ja kaupan alalla kuormien purkamista, tavaroiden hyllyttämistä ja muita myymälän avustavia työtehtäviä.   Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa työkokemusta, mutta työturvallisuuskortti ja lisäksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi vaihtuvien työkohteiden vuoksi. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, kohtuullisia kädentaitoja sekä reipasta asennetta ja motivaatiota työntekoon. Työt ovat keikkaluonteisia ja voivat kestää yhdestä päivästä useampaan viikkoon. Työt sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille ja lisäansioita etsiville henkilöille. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdollisimman hyvät tiedot aiemmasta työkokemuksestasi. Jätä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • TIG hitsaaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista TIG -hitsaajaa. Työ tapahtuu konepajaympäristössä, pääasiassa RST - putkistojen hitsausta. Työ on kokoaikaista kokopäivätyötä, pidempiaikainen työsuhde. Työssä on mahdollisuus myös keikkatyöhön halutessaan. Edellytämme tekijältä: - Ammattitaitoa hitsauksesta, rosteri/hapokas- Metallialan työkokemusta- Motivaatiota työtä kohtaan- Kuvienlukutaitoa Luokat ovat eduksesi, mutta ei välttämättömät. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten luo hakuprofiili pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätietoja: ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kokki Pohjois-Savo, Kuopio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakkaallemme Kokkia Kuopioon pitkäai Työtehtäviisi kuuluu liikenneaseman kokin työt sisältäen lounaan valmistuksen, tilausruokien teon sekä yleisen keittiön arjen pyörittämisen. Työaika on pääasiassa aamuvuoroa. Mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille lunastettua paikkasi.  Odotamme sinulta:- ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta- tavaratilausten suunnittelutaitoa ja tilauksien tekemistä- kykyä suunnitella lounaslistat- hävikin minimoimista- taitoa valmistaa lounaat ja annokset. Kassatyöskentely taidot katsotaan eduksi.   Jätä hakemus tai muokkaa jo luotua profiiliasi osoitteessa www.carrot.fi.  Lisätietoja: Ark. klo 10- 15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä! 
  Lue lisää
 • Levyseppähitsaaja Pohjois-Savo, Siilinjärvi
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Levyseppähitsaajaa. Työssä edellytetään mig/mag hitsaustaitoa sekä yleisesti metallialan kokemusta. Hitsattavien materiaalien paksuudet ovat noin 5-50mm. Työntekijänä kykenet työskentelemään itsenäisesti ja omaat hyvän fyysisen kunnon sekä oikean asenteen työtä kohtaan. Tarjoamme mahdollisuuden vakinaistavaan työsuhteeseen lyhyen vuokratyösuhteeen kautta sekä kehittymismahdollisuudet metallialan tehtävissä. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Hae paikkaa heti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Lisätietoja: Ark. klo 10-15, tmsto puh. 0400 236288, jos et tavoita, jätäthän tekstiviestin. Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Nuorempi kirvesmies Pohjois-Savo, Kuopio
  Nuorempi kirvesmies haussa!  Sinun ei tarvitse olla vuosia vuosia kokenut tekijä, vaan etsimme myös uransa alkutaipaleella olevia kirvesmiehiä. Hyvä olisi, jos rakennusalan perustutkinto löytyy taskusta sekä perusosaaminen rakentamisesta ylipäätään. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa kokeneeksi timpuriksi.  Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.  Jätä hakemus meille oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Lisätietoja: ark. 10 - 15 tmsto 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Ajanvaraaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyrityksellemme Ajanvaraajia Kuopioon. Asiakkaamme on erikoistunut omakotitalojen ikkuna- & ovisaneerauksiin ja he toimivat valtakunnallisesti. Etsimme Kuopion toimistolle asiakaspalveluhenkisiä ajanvaraajia vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävänäsi on varata aikoja myyntiedustajille ja täyttää heidän kalenterit laadukkailla tapaamisilla (ei sisällä myyntiä). Voit halutessasi myös tehdä asiakashankintaa osa-aikaisesti esimerkiksi opiskelujen ohella. Sen enempää aikaisempaa kokemusta et tarvitse, vaan innokkuutta ja oikeaa asennetta. Saat työhösi kattavan perehdytyksen niin rakennus/saneerausalasta kuin asiakashankinnasta. Luo hakuprofiili osoitteessa www.carrot.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja: ark. klo 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Koneasentaja Pohjois-Savo, Siilinjärvi
  Haemme asiakasyrityksellemme Koneasentajaa Siilinjärvelle. Odotamme työkokemusta koneasentajan työtehtävistä, kaikki koneiden asennustyöt katsotaan eduksi. Toivomme sinulta reipasta työ-otetta sekä halua tehdä työtä hyvin ja vastuullisesti.  Edellytämme: - aikaisempaa kokemusta metallialalta- tuntemusta teollisuusvaihteistoista, kuljettimista ja prosessiteollisuudesta- kuvienlukutaitoa- motivoitunutta työasennetta- työturvallisuuskorttia. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten hae paikkaa heti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Lisätietoja: ark. 10 - 15 tmsto 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Myyntiedustaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme Kuopiolaiseen kasvavaan kalustetuotantoon ja niiden myyntiin erikoistuneeseen yritykseen lisää osaavaa MYYNTIEDUSTAJAA. Tehtävänäsi on hallita ja ymmärtää kalustemyynnin ja myös tuotannon (keittiöt, kaapistot, liukuovet) työkokonaisuudet onnistuaksesi myyntityössä. Tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja sinulla on näyttää, että olet menestynyt kyseisissä työtehtävissä. Osaat käyttää myyntityössäsi markkinoiden parhaimpia ja monipuolisia suunnittelutyökaluja. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja ymmärrät mistä bisnes koostuu kokonaisuudessaan. Eduksesi on aikaisempi kokemus kalustetuotannosta ja puutöistä. Asiakkaamme tarjoaa hyvässä kasvavassa yrityksessä kannustavan palkkauksen.  Työt alkavat sopimuksen mukaan. Luo hakuprofiili osoitteessa www.carrot.fi. Asiakkaamme päättää hakemuksien perusteella haastatteluun kutsuttavat tekijät. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto asiakasyritykseen. Lisätietoja arkisin klo 10 - 15 puh. 0400 236288.   Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Varastotyöntekijä Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Tampereelle. Tehtäviin kuuluu mm. vastaanotto, keräily, inventointi, pakkaaminen sekä lastaus ja purku. Työaika on päivävuoroa ja työ tapahtuu varastolla. Hakijoilta odotamme: - kokemusta trukilla-ajosta - työturvallisuuskortti - joustavuutta - reipasta asennetta työntekoon Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla alkuun ainakin pari kuukautta. Hyvällä tekijällä mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Aluepäällikkö Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Asiakasyrityksemme Gebwell Oy etsii ALUEPÄÄLLIKKÖÄ alkusammutustuotteiden myyntiin Etelä-Suomeen. Toimipiste sijaitsee Vantaalla. Tehtävänäsi on vastata alkusammutustuotteiden myynnistä Etelä-Suomen alueella, tehdä tuotteista tunnetumpia ja pitää huolta alueen nykyisistä asiakkuuksista, kehittää niitä sekä hankkia uusia. Asiakkaitasi ovat eri LVI-suunnittelijat, -urakoitsijat ja -tukkuliikkeet. Katsomme eduksi Aikaisemman myyntikokemuksen Kaupallisen tai LVI-alan koulutuksen Kokonaisuuksien hallintataidot Hyvät verkostot Aikaisempaa tuntemusta alkusammutustuotteista et välttämättä tarvitse, sillä tehtävään koulutetaan hyvin ja tukena on koko huippu organisaatio, joten hae rohkeasti! Etsimämme henkilö on Energinen, oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut persoona Myyntiorientoitunut Itsenäiseen työhön kykenevä Hyvät vuorovaikutustaidot omaava Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn korkealaatuisten tuotteiden parissa! Palkkaus pohja + provisio. Kyseessä on suorarekrytointi Gebwell Oy:lle. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja tehtävästä antaa: Jari Toroskainen p. 0400 138006 Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Keikkatyöntekijöitä varastotöihin Päijät-Häme, Lahti
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme tehokkaita ja oma-aloitteisia tarvittaessa töihin kutsuttavia varastotyöntekijöitä Lahteen. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotyöt kuten keräily, pakkaus, tavaran vastaanotto ja hyllytys. Aikaisempi työkokemus varastotöistä katsotaan eduksi, mutta varastohommia vasta aloittavatkin huomioidaan! Etsimme henkilöitä, joilla on valmiutta lähteä töihin nopeallakin varoitusajalla. Työ soveltuu erittäin hyvin opiskelijoille, useampaa työtä tekeville tai satunnaista lisäansiota haluaville. Työkeikkojen pituudet vaihtelevat muutamasta päivästä useampaan viikkoon. Mahdollisuus työllistyä pidempiin pesteihin on myös mahdollista. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kattopeltiseppä (Haku päättynyt) Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. KATTOPELTISEPPÄ Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista kattopeltiseppää pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Peltiseppänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset peltityöt työmailla. Olet kokenut konesaumakaton tekijä, hallitset kattoluukkujen, piipunjuuripeltien sekä jalkarännien teon.  Toivomme hakijoilta usean vuoden työkokemusta peltisepän töistä sekä alan koulutusta. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon.  Tarjoamme:  - pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä - erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän - mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana - alan parhaat työkalut sekä työvälineet Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä.
  Lue lisää
 • Avoin hakemus, Santis (Haku päättynyt) Uusimaa
  fi   Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi.Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin.Yhteisenä päämääränämme on löytää Sinulle koulutustasi ja kokemustasi vastaava, haastava sekä mielekäs työ.Asiakasyrityksemme tarvitsevat jatkuvasti useiden alojen osaavia työntekijöitä. Yritykset myös rekrytoivat kauttamme yhä useammin työntekijöitämme vakituisiin työsuhteisiin vuokra-ajan jälkeen.
  Lue lisää
 • Teollisuusmaalari Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokoonpanoon teollisuusmaalaria! Siilinjärvellä, nykyaikaisessa työympäristössä/ laitteilla tapahtuvaa työtä. Kokoaikainen työsuhde ja vakinaistumismahdollisuus. Palkka Teknologia TES. Odotamme sinulta: - kokemusta metalliosien maalauksesta - pulveri- tai teollisuusmaalaustehtävistä (tehtävässä tulet käsittelemään erikokoisia metallikappaleita, joten toivomme osaamista tältä alueelta) - alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalauksen parista.   Työntekijänä olet tunnollinen ja tarkka tekijä, työssä on tärkeää kalvopaksuuden ja pinnan kiilto. Töitä on aluksi tarjolla 1-3 kk ja hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Hae paikkaa ripeästi oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Lisätiedot: Ark: 10 -16, tmsto p. 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti. Carrot - Meillä on töitä! Carrot henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkiklöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kirvesmies, Rakennusmies (Haku päättynyt) Lahti
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyritykseemme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työ-otetta Työturvallisuuskortti on pakollinen.  Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman p.0400 381 209, juha.bergman@carrot.fi Kimmo Nurmi p.040 674 5190, kimmo.nurmi@carrot.fi   Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • IV-asentaja Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme IV-asentajaa Työtä tehdään Tampereella ja lähikunnissa. Työ on päivätyötä. Hakijoilta odotamme: -Kokemusta IV-asentajan tehtävistä-Alan koulutusta-Työturvallisuuskorttia-Reipas ja ahkeraa työotetta-Oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta Kokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on aito innostus työhön ja uuden oppimiseen! Työ alkaa määräaikaisen työsuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Ravintolakokki Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme RAVINTOLAKOKKIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Etsimme ammattitaitoista kokki Tampereen keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Töitä on tarjolla n. 37 tuntia viikossa, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus saada myös vastuuta keittiöesimiehenä. Hakijoilta odotamme: - ravintola-alan koulutusta - kokemusta kokin töistä - reipasta ja ahkeraa asennetta työhön - hygieniapassia Tarjoamme paikan mukavassa yrityksessä, kivat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusapumies Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme RAKENNUSAPUMIEHIÄ Tampereelle eri rakennustyömaille auttamaan rakennustöissä. Toivomme sinulta: - Jonkin verran kokemusta rakennusalalta / rakennusalan koulutusta - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Täysi-ikäisyyttä - Reipasta ja ahkeraa asennetta - Hyvää fyysistä kuntoa. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Putki-/Mig-hitsaaja Kangasala
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyritykselle Kangasalle osaavaa PUTKI-/MIG-HITSAAJAA.  Työtä tehdään verstaalla päivävuorossa. Pääasiallinen työtehtävä mustan putken hitsaaminen migilla pyörityspöydällä. Hakijoilta vaaditaan osaamista putkien mig-hitsaamisesta ja reipasta asennetta. LV-kytkentäkaavioiden lukutaito ja voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Osaavalle tekijälle vakituinen työpaikka.  Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • LVI-asentaja Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme LVI-asentajaa Tampereelle Työtä tehdään Tampereella ja lähikunnissa. Työ on päivätyötä. Hakijoilta odotamme: -Kokemusta LVI-asennuksista-Hitsauskokemusta-Joustavuutta-Reipasta asennetta työntekoon-Laitteiston ja työvälineiden tuntemusta-Asiakaspalveluhenkisyyttä Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kirvesmies Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt Kirvesmiehiä Tampereella. Meillä on töitä niin uudis- kuin saneeraustyömailla sisä- ja ulkotöihin! Työssä tarvitset:-Työturvallisuuskortti-Täysi ikäisyys (18 vuotta)-Aiempaa työkokemusta Kirvesmiehen töistä.-Omat käsityökalut Tarjoamme:-Kilpailukykyisen palkan-Hyvät työkaverit Aiempi työkokemus rakennusalalta ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kaukolämpövaihteen kokoonpanija Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme tehdasympäristöön kaukolämpövaihteen asentajia/kokoonpanijoita Tampereen seudulle. Odotamme hakijoilta: Metallialan kokemusta, mekaanista osaamista ja hahmotuskykyä putkistoasennuksista. Tig, Mig hitsaustaitoa (hitsausluokat katsotaan eduksi). Työssä vaaditaan teknistä osaamista niin putkisto kuin sähkötekniikan osa-alueilta. Suureksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kaukolämpölaitteiden parissa työskentelystä. Looginen päättelykyky ja ongelmanratkaisutaidot ovat keskeisiä ominaisuuksia, joita vaaditaan isomman laitekokonaisuuden kokoonpano - ja asennustehtävässä Työtehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kutsumme haastatteluun jo hakuaikana, joten tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi www.carrot.fi Tehtävä alkaa vuokratyösuhteena ja hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Jakeluverkkoasentaja Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme jakeluverkkoasentajia vakituisiin työsuhteisiin valtakunnalisesti ympäri Suomea. Työ pitää sisällään muuntamoiden ja kojeistojen asennusta vaihtelevissa rakennusprojektissa sekä maakaapeliverkkotöitä erilaisissa maasto-olosuhteissa, pääasiassa 0,4 ja 20 kV:n jännitealueilla, sekä verkoston uudisrakennusprojekteja.   Etsimme aktiivisen työotteen omaavia jakeluverkkoasentajia, joilla on pitkäaikainen kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Etsimämme henkilö on joustava ja oma-aloitteinen. Työnkuva edellyttää matkustusvalmiutta Eduksi katsomme seuraavat pätevyydet: Työturva, Tieturva 1, EA1, Mastopätevyydet, ajokortti vähintään B-kortti. Eltel lyhyesti Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja  Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9500 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016.  Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.  www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Hitsaaja / asentaja Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme HITSAAJAA Tampereelle. Työtä tehdään hallilla ma-pe klo 6-14.30. Tehtäviin kuuluu hitsaus- ja asennustehtävät. Edellytyksenä työhön on: - metallialan koulutus - kokemusta hitsaamisesta (mig, mag) - voimassa olevia hitsausluokkia migille / magille - reipasta ja ahkeraa asennetta Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mukavat työkaverit. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä jatkokoulutuksiin. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Hitsaaja Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle osaavaa HITSAAJAA Työtä tehdään verstaalla ma-pe päivävuorossa. Mig- ja mag-hitsausta, mustaa rautaa ja kovia materiaaleja, ainevahvuudet 10 mm molemmin puolin. Hakijoilta toivomme: -työkokemusta mig-, mag- ja robottihitsauksesta-voimassa olevat hitsausluokat on eduksi (ei pakolliset)-luotettavuutta ja reipasta asennetta Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja on pitkäaikainen. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusmies Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Vaasa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme kokeneita, hyvän asenteen omaavia RAKENNUSMIEHIÄ Vaasaan. Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti niin uudisrakennus- kuin saneeraustyömaillakin. Hakijoilta odotamme: aikaisempaa kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Tarjoamme Sinulle: Kilpailukykyisen palkan Viihtyisän ja luotettavan työympäristön Mahdollisuuden hyviin, pitkäkestoisiin hommiin Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Hae paikkaa heti ja ole ensimmäisten joukossa työmaalla! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusapumies Pohjanmaa, Vaasa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme Rakennusapumiehiä Vaasaan. Työ pitää sisällään monipuolisesti raivaus-, purku- ja kantotöitä sekä työmaan ylläpitoa ja muita avustavia töitä. Hyvälle ja reippaalle tekijälle mahdollisuus pitkäkestoisiin töihin. Työssä tarvitset: - Työturvallisuuskortti- Hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta!- Täysi-ikäisyys (18 vuotta) Tarjoamme: - Työvarusteet- Kilpailukykyisen palkan- Viihtyisän ja luotettavan rakennusalan työpaikan Aiempi työkokemus rakennusalalta ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Hae paikkaa heti ja ole ensimmäisten joukossa työmaalla! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • LVI-Asentaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme nyt LVI-asentajaa Kuopioon. Oletko hyvän työasenteen omaava aloittelija tai kenties jo ammattilainen? Jätä hakemus molemmissa tapauksissa.Hakijoilta toivomme: - Alan koulutusta- Jo aikaisempaa kokemusta LVI-asennuksista- Omatoimista ja itsenäistä työskentelytapaa- Työturvallisuuskorttia- Laitteistojen ja työvälineiden tuntemusta. Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi. Eduksesi katsotaan kokemus IV-alan työtehtävistä sekä monipuolinen muu alan osaaminen. Jätä hakemus oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi.Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA - kappaletavaran ajoon, pitkäaikaiseen työsuhteeseen.  Hakijalta vaaditaan: -aikaisempaa kokemusta kuljetusalan töistä-tarvittavat ammattipätevyydet (kuljettajan ammattipätevyydet)-trukin käsittelytaitoa-hyvä asenne työhön ja kyky pitää ajoneuvot siistinä. Työpaikan lisätiedot kerromme haastattelutilanteessa, jätä ensin hakemus järjestelmäämme osoitteessa www.carrot.fi. Liitäthän hakemukseen myös tarvittavien korttien voimassaoloajat.  Lisätietoja: ark. klo 10-14 tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kirvesmies Pohjois-Karjala, Joensuu
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt yhteistyöyrityksillemme ammattitaitoisia Kirvesmiehiä Joensuun alueen työmaakohteisiin!Hakijoilta odotamme: - Alan koulutusta sekä kokemusta kirvesmiehen tehtävistä - Kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Jämäkkää työ-otetta sekä motivaatiota töitä kohtaan Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja osaamisesi mukaan, asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä sekä mahdollisuuden löytää pitkäaikaisia töitä omalta alaltasi.Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. CARROT - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusmies Keski-Suomi, Jyväskylä
  Etsimme asiakasyritykseemme omatoimisia ja asenteellisia Rakennusmiehiä Jyväskylään. Työta on tarjolla sekä saneeraus- että uudiskohteissa, kerrostalotyömailla. Hakijoilta odotamme: - aiempaa kokemusta rakennustyömaalta ja putkisaanerauksesta sekä työvaiheista- hyvää fyysistä kuntoa ja iloista työmieltä- motivoitunutta asennetta työntekoon ja vastuullisuutta omissa tehtävissä Työturvallisuuskortti mielellään voimassa. Jätäthän hakemuksen kuvalla, veronumerolla ja työhistorialla maustettuna www.carrot.fi Lisätietoja ark. 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti.  Carrot, Meillä on töitä! Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Sorvaaja Pohjois-Savo, Varkaus
  Haemme asiakasyrityksellemme Sorvaajaa. Yritys sijaitsee Varkaudessa, jonne etsimme sorvaajaa/koneistajaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta paikkansa lunastettuaan on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.  Odotamme:-koneistajan ammattitutkintoa tai työssäopittua ammattitaitoa-ohjelmointitaitoa-oma-aloitteisuutta ja koneistajan työtehtävän kokonaisvaltaista ymmärtämista. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: ark. klo 10 - 15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Rakennusapumies (Haku päättynyt) Oulu
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Työllistämme useisiin asiakasyrityksiimme Ouluun RAKENNUSAPUMIEHIÄ monipuolisiin rakennusalan aputöihin sisältäen mm. purkutöitä ja rakennussiivousta. Edellytämme: - aikaisempaa kokemusta avustavista rakennustöistä - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - reipasta asennetta työhön - mahdollisuutta aloittaa työt nopeallakin varoitusajalla Alan koulutus, auton käyttömahdollisuus ja piirustusten lukutaito katsotaan eduksi. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana joten hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Asbestinpurkaja Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle ASBESTIPURKAJAA työmaalle. Tekijältä odotamme asbestinpurkulupaa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Lisäksi edellytämme reipas ja ahkeraa asennetta työhön. Hyvällä tekijällä mahdollisuus myös pidempi aikaiseen työhön. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies, Pääkaupunkiseutu (Haku päättynyt) Uusimaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme Rakennusalan Ammattilaisia pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Lisää tietoja Kimmo Nurmi 0406745190 Juha Bergman 0400381209
  Lue lisää
 • Henkilö- ja pakettiautokaluston mekaanikko Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme valtakunnallisesti tunnetulle asiakkaallemme ammattitaitoisia henkilö- ja pakettiautokaluston mekaanikkoja Tampereelle. Kyseessä on pitkäkestoinen päivätyö. Myös teollisen kunnossapidon työkokemus katsotaan eduksi. Tarjolla on monipuolisia autokaluston mekaanikon töitä isossa huoltokorjaamossa. Arvostamme: - Kokemusta, joustavuutta sekä alan koulutusta. - Ajoneuvosähköasentajan kokemusta, valmiutta tai koulutusta. - Yleistä hydrauliikka ja paineilmakorjauksen hallintaa. - Asennetta olla hyvä ja kehittyvä, motivoitunut asentaja. - C-kortti katsotaan eduksi, ei pakollinen. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Maanrakennusapumies Pohjois-Savo, Kuopio
  Hakusessa reippaita ja työhön tarttuvia maanrakennusapumiehiä! Työt hoidetaan ammattimiehien apuna, joten itsenäiseen työhön ei tarvitse vielä kyetä. Iso plussa on, mikäli olet maanrakennushommia joskus tehnyt ja lapio pysyy käsissä. Suurin osa työstä vaatii asennetta. Työ on fyysisesti rankahkoa Suomen sääolosuhteissa. Työtehtäviin vaaditaan:-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia-Asennetta kovaan työhön. Jätä hakemus osoitteessa www.carrot.fi.  Lisätietoja: Ark. 10 -15, tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Rakennusapumies Keski-Suomi, Jyväskylä
  Etsimme Rakennusapumiehiä Jyväskylään. Työtehtäviä ovat purkutyöt, työmaan ylläpito ja muut avustavat työt. Työssä pärjää pitkälle hyvällä reippaalla asenteella ja aina hyvä jos vasara pysyy kädessä. Työssä tarvitset: - Täysi-ikäisyys (18 vuotta) - Työturvallisuuskortti - Asennetta - Sujuvaa suomen kielen taitoa Eduksi katsomme rakennusalan kokemuksen ja mahdollisuuden oman auton käyttöön. Lisätiedustelut: Ark. 10 -15, tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - Meillä on töitä! Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Rakennusapumies Pohjois-Karjala, Joensuu
  Etsimme Rakennusapumiehiä Joensuuhun. Työtehtäviä ovat purkutyöt, työmaan ylläpito ja muut avustavat työt. Työssä pärjää pitkälle hyvällä reippaalla asenteella ja aina hyvä jos vasara pysyy kädessä. Työssä tarvitset: - Täysi-ikäisyys (18 vuotta) - Työturvallisuuskortti - Asennetta - Sujuvaa suomen kielen taitoa Eduksi katsomme rakennusalan kokemuksen ja mahdollisuuden oman auton käyttöön. Lisätiedustelut: Ark. 10 -15, tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti. Carrot - Meillä on töitä! Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Polttoleikkaaja / koneistaja Lempäälä
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme POLTTOLEIKKAAJAA / KONEISTAJAA Lempäälään. Hakijoilta odotamme soveltuvaa koulutusta, kokemusta polttoleikkauksesta ja koneistuksesta sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Toivomme myös ahkeruutta, tarkkuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tarjoamme työpaikan hyvässä yrityksessä sekä mukavat työkaverit. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyritykseemme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työ-otetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies, Pääkaupunkiseutu (Haku päättynyt) Uusimaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme Rakennusalan Ammattilaisia pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Ota yhteyttä  Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Hyvinkää, Järvenpää, Karjalohja, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä (Haku päättynyt) Hyvinkää, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Vihti
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Poriin. Maanrakennustyöntekijän tehtävänä on avustaa kaivinkoneenkuljettajaa. Toivomme hakijalta: - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä (mm. salaojitus ja viemäreiden asennus)- Työturvallisuuskorttia Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi "Hae töitä" -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Helsinki, Hyvinkää, Kerava, Tuusula, Vantaa
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyritykseemme kirvesmiehiä. Kyseessä alkava linjasaneerauskohde ja töitä olisi pidemmäksi aikaa.  Hakijoilta toivotaan: - monipuolista kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- tukkovalu ja muut linjasaneerauskohteen työvaiheet toivottavasti tuttuja Työturvallisuuskortti on pakollinen. Oma auto ja työkalut otetaan huomioon myös palkkauksessa. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Ratatyöntekijä Pohjois-Karjala, Ilomantsi, Joensuu, Kitee, Kontiolahti, Tohmajärvi
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme RATATYÖNTEKIJÖITÄ Joensuun alueelle. Työt ovat ratatöitä pölkynvaihto porukkassa. projektit ovat viikoista kuukausiin. Asiakas kartoittaa myös mahdollisuuksia vakinaistamiseen. Palkkaus Rautatiealan mukaan.  Työssä onnistuminen edellyttää ahkeraa ja vastuullista asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuus- sekä ratatyökorttia. Ratatyökortti koulutuksen hoitaa VR Track.  Eduksi katsotaan:- aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä- tulityö- ja tieturvakortit- oman auton käyttömahdollisuus- hyvät tiimityötaidot- valmius vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätiedot: ark:10 - 14, Tmsto 0400 236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti. Carrot - Meillä on töitä
  Lue lisää
 • Raskaan kaluston asentaja Tampere
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme valtakunnallisesti tunnetulle asiakkaallemme ammattitaitoisia raskaankaluston/autonasentajia Tampereelle. Kyseessä on pitkäkestoinen päivätyö. Myös henkilö- ja pakettiautopuolen tai teollisen kunnossapidon työkokemus eduksi. Tarjolla on monipuolisia raskaankaluston huolto- ja korjaustöitä isossa huoltokorjaamossa. Arvostamme: - Kokemusta, joustavuutta sekä alan koulutusta. - Ajoneuvosähköasentajan kokemusta, valmiutta tai koulutusta. - Yleisiä raskaankaluston hydrauliikka ja paineilmakorjauksen hallintaa. - Asennetta olla hyvä ja kehittyvä, motivoitunut asentaja. - C-kortti katsotaan eduksi, ei pakollinen. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Asennushitsaaja Pohjois-Savo, Siilinjärvi
  Haemme asiakkaallemme nyt ammattitaitoisia Asennushitsaajia.  Tehtävät määräytyvät osaamisesi ja kokemuksesi mukaan huoltotehtävistä hitsaukseen.  Hakijoilta odotamme: asennuspuolen kokemusta hitsaustaitoa (Mig, puikko) kuvienlukutaitoa sujuvaa suomenkielentaitoa tulityö- ja työturvallisuuskortteja. Asenne työturvallisuutta ja työtehtäviä kohtaan tärkein.  Hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Oma auto ja työkalut otetaan huomioon myös palkkauksessa. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä (Haku päättynyt) Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Poriin. Maanrakennustyöntekijän tehtävänä on avustaa kaivinkoneenkuljettajaa. Toivomme hakijalta: - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä (mm. salaojitus ja viemäreiden asennus)- Työturvallisuuskorttia Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi "Hae töitä" -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Hanko, Inkoo, Kirkkonummi
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies PK-seutu (Haku päättynyt) Uusimaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme kokeneita Rakennusalan ammattiosaajia Helsinkiin ja lähikuntiin. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Tärkeintä on asenne Ota yhteyttä, niin katsotaan osaamisellesi oikea työmaa. Kimmo Nurmi 0406745190 Juha Bergman 0400381209
  Lue lisää
 • Maanrakennustyöntekijä (Haku päättynyt) Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Vantaalle. Maanrakennustyöntekijän tehtävänä on avustaa kaivinkoneenkuljettajaa. Toivomme hakijalta: - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä (mm. salaojitus ja viemäreiden asennus)- Työturvallisuuskorttia Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi "Hae töitä" -otsikon alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Hanko, Inkoo, Kirkkonummi
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Kirvesmies (Haku päättynyt) Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo
  Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus – toimialojen tehtäviin. Haemme asiakasyrityksiimme kirvesmiehiä. Hakijoilta toivotaan: - vahvaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä - kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn- kuvienlukutaitoa - positiivista asennetta- reipasta työotetta Työturvallisuuskortti on pakollinen. Myös oma auto on tarpeellinen. Täytä hakemus kotisivullamme tai päivitä aikaisemmin tekemäsi hakemus osoitteessa www.carrot.fi Hae töitä-otsikona alta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Muista liittää hakemukseesi myös CV:si. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / mahdollisimman pian. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antavat: Juha Bergman 0400381209 Kimmo Nurmi 0406745190 Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!
  Lue lisää
 • Rakennusmies Pohjois-Savo, Kuopio
  Haemme asiakasyritykseemme ammattitaitoisia ja asenteellisia Rakennusmiehiä. Työt ovat uudis-, kerrostalotyömaalla. Tämä isompi projekti alkaa alkutalvesta 2017. Kesto pidempiaikainen ja kokopäiväinen työsuhde! Hakijoilta edellytämme: - aiempaa kokemusta rakennustyömaalta ja putkisaanerauksesta sekä muista eri työvaiheista- hyvää fyysistä kuntoa- motivoitunutta asennetta työntekoon ja vastuullisuutta omissa tehtävissä- työturvallisuuskorttia.  Hae työpaikkaa osoitteessa www.carrot.fi. ta päivitä aikaisempaa profiiliasi.Lisätietoja ark. 10-15, tmsto 0400 236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - Meillä on töitä! Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Keikkatyöntekijöitä rakennuksille ja varastoihin Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt rakennus- ja logistiikkapuolen asiakasyrityksillemme keikkatyöntekijöitä erilaisiin tarvittaessa töihin kutsuttaviin töihin. Töitä on tarjolla koko Uudenmaan alueella Helsinki - Espoo - Vantaa. Työvuorot sijoittuvat ensisijaisesti arkipäiville. Varastopuolella työt sisältävät erilaisia logistiikan työtehtäviä kuten tuotteiden keräilyä, pakkausta, kontinpurkua, tarroitusta sekä trukilla tehtäviä töitä. Et tee työtä yksin, joten työtehtävät omien taitojesi mukaan! Rakennuksilla työnkuvaan kuuluvat mm. purku-, raivaus-, suojaus- ja kantotyöt, sekä muut työmaan avustavat tehtävät. Etsimme myös rakennusalan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita tekemään keikkatyötä. Rakennustyömaille vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Etsimmekin siis ns. multitaskaajia, joilta hoituu hommat kuin hommat. Mitä työtehtävissä vaaditaan, niin näppärät kädentaidot ja oikeanlainen asenne, sillä pääset jo pitkälle! Etsimme henkilöitä, joilla on valmiutta lähteä töihin nopeallakin varoitusajalla. Työ soveltuu erittäin hyvin opiskelijoille, useampaa työtä tekeville tai satunnaista lisäansiota haluaville. Työkeikkojen pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useampaan viikkoon. Mahdollisuus työllistyä pidempiin pesteihin on myös mahdollista. Kerro hakemuksessasi minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja mille aikavälille haet töitä. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ja ole ensimmäisten joukossa tekemässä töitä! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Autonasentaja Uusimaa, Espoo
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme tunnetulle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa Espooseen. Työhön kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huoltoa ja korjausta mm. vianhakua, diagnisointia, alusta ja jarruhuollot, perushuollot. Työhön edellytämme vähintään vuoden kokemusta autonasennuksista ja korjaamotyöstä. Odotamme hakijoilta: - Itsenäistä ja reipasta työotetta - Asiakaspalveluhenkisyyttä - Luotettavuutta, korkeaa työmotivaatiota sekä positiivista asennetta Kyseessä on vakituinen päivätyö ja työn aloitus on Syksy 2017. Mikäli kiinnostuit, jätä rohkeasti hakemus! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Muuttomies (Haku päättynyt) Kemi, Tornio
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme nyt neljää MUUTTOMIESTÄ neljän päivän työsuhteeseen (4.-7.7.2017) Tornio-Kemi aluelle. Toivomme hakijalta     - Hyvää asennetta     - Reipasta mieltä     - Hyvää fyysistä kuntoa     - Aiempi kokemus muuttohommista on eduksi Hae paikkaa www.carrot.fi "Hae töitä" -otsikon alta tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja: Janne Jokelainen arkisin klo:8-16 050-3706 280 Carrot - meillä on töitä.
  Lue lisää
 • Hitsaaja (Haku päättynyt) Etelä-Savo, Pieksämäki
  Haemme asiakasyrityksellemme Haukivuorelle Hitsaajaa. Työtehtävät koostuvat kuljetin- ja teräsrakenteiden hitsauksesta. Toivomme sinulta:- Hitsaustaitoa, Mig/Mag tai puikko- Metallialan yleistä työkokemusta- Kuvienlukutaitoa ja metallirakenteiden tuntemusta- Reipasta asennennetta työntekemiseen! Sinulla ei tarvitse olla voimassa olevia luokkia hitsaukseen. Palkkaus alkaen Teknologian TES.   Hae paikkaa hti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Ark. klo 10-15 tmsto 0400236288, jos et tavoita, jätä tekstiviesti.  Carrot - meillä on töitä!  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
  Lue lisää
 • Raskaankaluston asentaja Kymenlaakso, Kotka
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme valtakunnallisesti tunnetulle asiakkaallemme ammattitaitoista raskaankaluston asentajaa Kotkaan. Kyseessä on pitkäkestoinen päivätyö. Myös henkilö- ja pakettiautopuolen tai teollisen kunnossapidon työkokemus eduksi. Tarjolla on monipuolisia raskaankaluston huolto- ja korjaustöitä isossa huoltokorjaamossa. Arvostamme: - Kokemusta, joustavuutta sekä alan koulutusta. - Ajoneuvosähköasentajan kokemusta, valmiutta tai koulutusta. - Yleisiä raskaankaluston hydrauliikka ja paineilmakorjauksen hallintaa. - Asennetta olla hyvä ja kehittyvä, motivoitunut asentaja. - C-kortti katsotaan eduksi, ei pakollinen. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen pikaisesti! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • RATATYÖNTEKIJÄ Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme RATATYÖNTEKIJÖITÄ rakennus- ja kunnossapitotyömaille Itä -Suomen alueelle. Työssä onnistuminen edellyttää ahkeraa ja vastuullista asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuus- sekä ratatyöturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan: - aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä - tulityö- ja tieturvakortit - oman auton käyttömahdollisuus - hyvät tiimityötaidot - valmius vuorotyöhön Työ alkaa sopimuksen mukaan, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet. Työ alkaa ensin määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätiedot: ark:10 - 14, Tmsto 0400236288, jos et tavoita jätä tekstiviesti.
  Lue lisää
 • Sälekaihdin asentaja Uusimaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme sälekaihdin asentajaa. Asennuskohteet sijaitsevat Helsingin alueella. Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita, mutta kokemus sälekaihdin asennuksista katsotaan suureksi eduksi. Työssä pärjäät näppärillä kädentaidoilla sekä oikeanlaisella asenteella! Työhön perehdytetään. Hakijoilta odotetaan luotettavuutta ja asiakaspalvelutaitoja, sillä asennuksia tehdään toimistotiloihin sekä yksityisiin asuntoihin. Työ on alkuun määrä-aikainen, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen pikaisesti palkkatoiveineen, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Ratatyökortillisia maanrakennusmiehiä Uusimaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ratatyökortillisia maanrakennusmiehiä Uudenmaan rata-alueille. Löytyykö sinulta alalle soveltuva koulutus tai vankka työkokemus vastaavista tehtävistä? Odotamme hakijoilta vahvaa ammattitaitoa maanrakennustöistä sekä hyvää fyysistä kuntoa.Hakijoilta vaaditaan voimassaolevaa: Ratatyöturvallisuuskorttia Työturvallisuuskorttia Tieturvakorttia Mikäli ratatyöturvakortti puuttuu, mutta työ kiinnostaa, laita silti hakemus tulemaan! Avustamme tarvittaessa kortin hankinnassa. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Ratatyöntekijöitä Uusimaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja vastuuntuntoisia ratatyöntekijöitä Uudenmaan rata-alueille. Aikaisempi kokemus ratatöistä/rakennustöistä katsotaan suureksi eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tarvitset työssä hyvän fyysisen kunnon ja kovan, oma-aloitteisen asenteen! Hakijoilta vaaditaan voimassaolevaa Ratatyöturvallisuuskorttia Työturvallisuuskorttia Tieturvakorttia Mikäli joku näistä korteista puuttuu, mutta työ kiinnostaa, laita silti hakemus tulemaan! Avustamme tarvittaessa korttien hankinnassa. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Käsinkeräilijä Uusimaa, Espoo
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme tarkkoja ja tehokkaita käsinkeräilijöitä varastotöihin Espooseen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tuotteiden käsinkeräily, pakkaus ja lähettämötehtävät. Aikaisempi kokemus kyseisestä työstä ei ole välttämätöntä, riittää että olet työssäsi tarkka ja hommat hoituu ripeälläkin tahdilla. ATK-taidot katsotaan eduksi. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Pakkausvalmistaja Uusimaa, Tuusula
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme reippaalla ja kovalla motivaatiolla varusteltuja pakkausvalmistajia monipuoliseen työympäristöön Hyrylään, teollisuustuotannon pariin. Aikaisempi työkokemus teollisuus-, tuotanto tai puualantöistä katsotaan eduksi. Pääsääntöiset työkalut, joita tulet päivittäin käyttämään ovat sirkkeli ja naulapyssy. Niistä aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Tässä työssä hyvät ja tarkat kädentaidot ovat tärkeää ja se, että työkalut pysyvät kädessä! Kuvienlukutaito ja voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kurottajakuski Uusimaa, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kurottajakuskia/ajoneuvonosturinkuljettajaa Uudenmaan alueelle. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä vaaditaan. Edellytämme hakijoilta: C-korttia, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä ennenkaikkea hyvää työasennetta! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Varastotyöntekijä Päijät-Häme, Lahti
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme tehokkaita ja oma-aloitteisia varastotyöntekijöitä Lahteen. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotyöt kuten keräily, pakkaus, tavaran vastaanotto ja hyllytys. Aikaisempi työkokemus varastotöistä katsotaan eduksi, mutta varastohommia vasta aloittavatkin huomioidaan! Hyvä fyysinen kunto ja tiimityöskentelytaito on kaiken toiminnan edellytys. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pian! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Puoliperävaununkuljettaja/Varastotyöntekijä Uusimaa, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista puoliperävaununkuljettajaa/varastotyöntekijää Vantaalle. Työ keskittyy teollisuuden alan tavaran käsittelyyn sekä kuljetukseen. Työ pitää sisällään kuljetustyötä sekä perus varastotyötä. Päivittäinen työnkuvasi olisi siis tavaran lastaus tehtaalta vaunuun, sen kuljetus 3x päivässä ja purku, jonka lisänä monipuoliset varastotyöt. Aikaisempi kokemus kuorma-autonkuljetuksesta, ammattipätevyys ja E-kortti vaaditaan. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta otetta työntekoon! Työ on alkuun määrä-aikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen. Työ alkaa Syksyn 2017 aikana, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Vientipakkaaja Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykeneviä vientipakkaajia mielenkiintoiseen työympäristöön Riihimäelle. Pääsääntöiset työkalut, joita tulet päivittäin käyttämään ovat sirkkeli ja naulapyssy. Niistä aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Tässä työssä hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus on tärkeää. Hakijoilta odotamme, - oma-aloitteisuutta työssä - voimassaolevaa työturvallisuuskorttia - ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Varastotyöntekijä Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme tehokkaita ja oma-aloitteisia varastotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset varastotyöt kuten keräily, pakkaus, tavaran vastaanotto, purku ja hyllytys. Aikaisempi työkokemus varastotöistä ja trukilla ajosta katsotaan eduksi, mutta ei vaadita! Joten hae rohkeasti, asenne ratkaisee. Hakijoilta toivomme hyvää fyysistä kuntoa sekä tiimityöskentelytaitoa. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Raskasajoneuvoasentaja Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista raskasajoneuvoasentajaa Uudenmaan alueelle. Aikaisempi kokemus raskaiden ajoneuvojen asentamisesta vaaditaan. Asentajan on hallittava raskaiden ajoneuvojen huollot ja korjaukset. Autojen sähkötyöt ja vikadiagnostiikan tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle kokopäivätyön. Työ on alkuun määrä-aikainen, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Työ alkaa heti sopivan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Elementtityöntekijä Uusimaa, Tuusula
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme kovalla motivaatiolla varustettuja elementtityöntekijöitä Tuusulaan. Työtehtävät koostuvat betonin valamisesta ja siihen liittyvistä töistä mm. muottityö, raudoitus, betonointi ja jälkityöt. Hyvä fyysinen kunto ja tiimityöskentelytaito ovat tärkeää tässä työssä. Työ on päivätyötä, ja sitä on tarjolla 40h/vko. Hakijoilta edellytetään: - Aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä - Kuvienlukutaitoa - Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Teollisuuspakkaaja Uusimaa, Helsinki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteisia ja tehokkaita teollisuuspakkaajia Helsinkiin. Työtehtäviisi kuuluu pakata raskaita teollisuuden koneosia puupakkauksiin, jotka lähtevät laivarahtiin. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja vaatii kädentaitoja, sillä puupakkauksia kasataan paikan päällä. Tässä työssä sirkkeli ja naulapyssy ovat pääasialliset työkalut. Työssä käytetään myös trukkia pakkauksien siirtelyyn. Voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Työ on päivätyötä ja viikonloput ovat vapaat, 40h/vko. Aikaisempi työkokemus teollisuuden/rakennusalan töistä katsotaan eduksi. Mikäli kiinnostuit, hae rohkeasti! Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Huonekalukontinpurkaja Uusimaa, Helsinki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme tehokasta kontinpurkajaa Helsinkiin. Työ tapahtuu varastossa ja kontit joita puretaan, ovat isoja ja painavia huonekaluja, joten työ on fyysisesti raskasta. Työtä tehdään kahdessa eri vuorossa. Hakijoilta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta otetta työntekoon! Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Palkkaus kaupan alan TES. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kiinteistönhoitaja Uusimaa, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja reippaalla asenteella varustettuja kiinteistönhoitajia sekä huoltomiehiä Uudenmaan alueelle. Työnkuvaasi kuuluvat kiinteistönhuollon monipuoliset tehtävät laidasta laitaan, erilaiset sisä sekä ulkoalueiden huolto- ja hoitotehtävat. Tekninen osaaminen mm. lämpö, vesi- ja ilmastointijärjestelmistä katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Ajokortti vaaditaan. Suureksi eduksi katsotaan erilaisten koneiden ajotaito sekä monipuolinen tekninen osaaminen! Mikäli kiinnostuit, laita pikaisesti hakemusta tulemaan! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusapumies Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme Hyvinkään ja Kanta-Hämeen alueelle reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä. Työ on alkuun määrä-aikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Päivittäinen työ sisältää tavaroiden kantoa, purkutyötä, tilojen suojausta, raivausta, piikkausta, betonin sekoitusta sekä muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä. Aikaisempi kokemus rakennusalalta sekä auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta tehokas ja reipas ote työntekoa kohtaan riittää!  Mikäli Sinulta löytyy voimassaoleva työturvallisuuskortti etkä pelkää fyysistä työtä, laita hakemus tulemaan pikaisesti, työt alkavat heti kun sopivat henkilöt löytyvät. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Salityöntekijä Uusimaa, Nurmijärvi
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä salityöntekijää viihtyisään ravintolaympäristöön Nurmijärvelle. Työnkuva on monipuolinen, työ pitää sisällään asiakaspalvelua ja kassatyötä, tuotteiden esillepanoa, ruoanvalmistusta, tarjoilua sekä yleistä siisteyden ylläpitoa. Sinulta tulee löytyä reipasta otetta työntekoon ja hymy ei saa hyytyä kiireellisissäkään tilanteissa! Työ on 3-vuorotyötä, joten olethan valmis työskentelemään kaikissa vuoroissa. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Hygieniapassi vaaditaan. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen pikaisesti! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Logistiikan apumies Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteisia ja reippaita apumiehiä monipuolisiin logistiikkapuolen tehtäviin Hyvinkäälle. Työ pitää sisällään erilaisia logistiikan työtehtäviä kuten tuotteiden keräilyä, pakkausta, kontinpurkua sekä hyllytystä. Olet apumiehen roolissa, joten työtehtävät omien taitojesi mukaan! Työssä tarvitset hyvän fyysisen kunnon ja ammattimaisen asenteen! Trukilla ajotaidon katsomme eduksi. Mikäli olet etsimämme kovanluokan tekijä, laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Imuautonkuljettajia Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia imuautonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen. Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta kuorma-auton tms. kuljetustehtävistä, C-luokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Sinulta tulisi löytyä myös hyvä fyysinen kunto sekä reipas asenne työntekoon! Ehdottomaksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus imuauton kuljettamisesta, erilaisista teollisuuden puhdistustöistä, sadevesikaivojen tyhjennyksistä tai suurtehoimurointi kokemus. Mikäli kiinnostuit, haethan pikaisesti! Palkkaus sopimuksen mukaan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rautarakennehitsaaja Uusimaa, Helsinki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rautarakennehitsaajaa Helsinkiin. Työnkuvaasi kuuluvat etupäässä kirkkaan ja mustan alumiinin sekä rautarakenteiden hitsaus. Voimassaolevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Edellytämme Sinulta, - aikaisempaa kokemusta metallialalta tai alan koulutusta - valmiutta itsenäiseen työhön - tarkkaa työnjälkeä - voimassaolevaa tulityökorttia Työn aloitus ja palkka sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen pian! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Trukkikuski Uusimaa, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme taitavaa trukkikuskia Helsinkiin ja Vantaalle. Työtehtäviisi kuuluvat tavaran vastaanotto ja hyllytys sekä muut yleiset varastotyöt. Työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin. Aikaisempi kokemus varastotyöstä, sekä trukilla ajosta on välttämätön. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn viihtyisässä työympäristössä! Työsuhde on aluksi määrä-aikainen, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Käsinkeräilijä Uusimaa, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme tarkkoja ja tehokkaita käsinkeräilijöitä varastotöihin Vantaalle. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tuotteiden käsinkeräily, pakkaus ja lähettämötehtävät. Aikaisempi kokemus kyseisestä työstä ei ole välttämätöntä, riittää että olet työssäsi tarkka ja hommat hoituu ripeälläkin tahdilla. ATK-taidot katsotaan eduksi. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Varastotyöntekijä Uusimaa, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme monipuolisia osaajia varastotöihin Vantaalle. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluvat varastotyöt laidasta laitaan, mm. tavaroiden keräily, pakkaus, tavaran vastaanotto ja hyllytys. Aikaisempi työkokemus varastotöistä ja trukilla ajosta katsotaan eduksi. Hakijoilta toivomme hyvää fyysistä kuntoa, perus atk-taitoja sekä oma-aloitteista otetta työhön! Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen pikaisesti palkkatoiveineen! Työn aloitus Syksy 2017. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Tuotantotyöntekijä Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme reippaan asenteen omaavia tuotantotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Aikaisempi kokemus puuntyöstöstä sekä kuvienlukutaito vaaditaan. Työtä tehdään porukalla, joten tiimityöskentelytaitoa tarvitaan! Työ on 2-vuorotyötä, ja sitä tehdään 40h viikossa. Hyvä fyysinen kunto, tarkkuus ja huolellisuus on tässä työssä tärkeää. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Mikäli olet etsimämme kovanluokan tekijä, laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Käsinkeräilijä Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme omatoimisia ja reippaita keräilijöitä varastoon Hyvinkäälle. Työtehtäviisi kuuluvat tuotteiden käsinkeräily, pakkaus ja lähettämötehtävät. Työ vaatii tarkkuutta ja ajoittain sitä tehdään ripeämmälläkin aikataululla. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä sekä atk-taitoja. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa välittömästi! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Varastotyöntekijä Riihimäki, Uusimaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteisia ja tehokkaita varastotyöntekijöitä Riihimäelle. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotyöt kuten keräily, pakkaus, tavaran vastaanotto ja hyllytys. Aikaisempi työkokemus varastotöistä/trukilla ajosta katsotaan eduksi, mutta varastohommia vasta aloittavatkin huomioidaan! Joten hae rohkeasti. Hyvä fyysinen kunto, tiimityöskentelytaito sekä reipas ote työntekoon on kaiken edellytys. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pian! Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Logistiikan apumies Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme reippaita ja oma-aloitteisia apumiehiä monipuolisiin logistiikkapuolen tehtäviin Uudenmaan alueelle, Helsinki - Espoo - Vantaa. Työ sisältää erilaisia logistiikan työtehtäviä kuten tuotteiden keräilyä, pakkausta, kontinpurkua sekä trukilla tehtäviä töitä. Olet apumiehen roolissa, joten työtehtävät omien taitojesi mukaan! Kyseessä 2-vuorotyö ja työn aloittamisaika on sovittavissa. Edellytämme Sinulta hyvää fyysistä kuntoa, voimassa olevaa työturvakorttia, 18 vuoden ikää sekä suomenkielen taitoa. Mikäli olet etsimämme kovanluokan tekijä, laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Koukkulavakuski Uusimaa, Helsinki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme vaihtolava-auton kuljettajia Helsinkiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hakijoilta edellytämme: * Ammattipätevyyttä * Reipasta otetta * Digipiirturikorttia * Luotettavuutta Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pian! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Jäteautonkuljettaja Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme Jäteautonkuljettajia Helsinkiin vakinaistuvaan työsuhteeseen. Työtä tehdään pakkaavalla jäteautolla, ja työssä vastaat itsenäisesti tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Hakijoilta edellytämme: Ammattipätevyyttä Digipiirturikorttia Reipasta otetta ja luotettavuutta Hyvää fyysistä kuntoa Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Autonasentaja Uusimaa, Vantaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakkaallemme  Helsinkiin ammattitaitoista autonasentajaa tiimipelaajaksi. Kyseessä on pitkäkestoinen päivätyö. Työhön kuuluu mm. Vaihteisto,Turbo, perushuollot, alusta- ja jarruhuollot jne. Testerin käytöstä tulee olla kokemusta. Toivomme hakijoilta: - Rautaista ammmattitaitoa - Asiakaspalveluhenkisyyttä - itsenäistä ja reipasta työotetta - luotettavuutta, korkeaa työmotivaatiota sekä positiivista asennetta Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemus pian! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Logistiikkatyöntekijöitä Uusimaa, Helsinki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinkiin tehokkaita logistiikkatyöntekijöitä. Työ pitää sisällään monipuoliset varastotehtävät sisältäen vastaanottoa, keräilyä, hyllytystä ja pakkausta. Työ on arkipäivätyötä ja työtä tehdään klo 6-20 välillä, viikonloput ovat vapaat. Hakijalta edellytetään:- Aikaisempaa kokemusta varastotyöstä- Työntömasto/vastapainotrukinajotaito eduksiHae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Laatoittaja (Haku päättynyt) Seinäjoki, Vaasa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu, Suomen yhdeksänneksi suurin henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme laatoittajaa Vaasaan ja Seinäjoelle.Hakijalta odotamme: - Hyvää työjälkeä - Aiempaa kokemusta - Luotettavuutta - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn - Positiivista asennetta -Eristäjän sertifikaattia. Täytä hakemus sivuillamme www.carrot.fi Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi. Kerron myös miksi juuri sinut pitäisi valita kyseiseen tehtävään ja milloin voit aloittaa. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
  Lue lisää
 • Metallityöntekijä Uusimaa, Tuusula
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme teollisuuden alan asiakasyrityksellemme ahkeraa ja motivoitunutta metallityöntekijää Tuusulaan. Hakijalta edellytetään: Työkokemusta metallialalta Voimassa olevat työturvallisuuskortin sekä tulityökortin Täysi-ikäisyyttä (18 vuotta) Sujuvaa suomenkielentaitoa Nuhteetonta taustaa Eduksi katsomme MIG- sekä puikkohitsaustaidon. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Varastotyöntekijä Uusimaa, Järvenpää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyritykseemme Järvenpäähän kokenutta varastotyöntekijää. Työ pitää sisällään normaalit varaston tehtävät: vastaanottoa, keräilyä ja hyllytystä. Työ on arkipäivätyötä 8-16 ja viikonloput ovat vapaat. Hakijalta edellytetään:- Aikaisempaa työkokemusta varastotyöstä- Hyvää suomenkielentaitoa- Kohtuullisia ATK-taitoja- Työntömasto/vastapainotrukinajotaito eduksiHae paikkaa jättämällä hakemus: www.carrot.fi
  Lue lisää
 • Henkilöstökonsultti Helsinki
  Lue lisää
 • Tuotantotyöntekijä Uusimaa, Tuusula
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme teollisuuden alan asiakasyrityksellemme reippaan asenteen omaavia tuotantotyöntekijöitä monipuoliseen työympäristöön Tuusulaan. Tässä työssä naulapyssy ja sirkkeli ovat pääsääntöiset työkalut, joita tulet päivittäin käyttämään. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa, 40h/vko. Hakijalta edellytetään: Aikaisempaa kokemusta puuntyöstöstä / metallitöistä Kuvienlukutaitoa Hyvää fyysistä kuntoa, työ on ajoittain raskasta Kykyä työskennellä ryhmässä Tarkkuutta ja huolellisuutta Mikäli olet etsimämme kovanluokan tekijä, laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Trukkikuski Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme logistiikka-alan asiakasyrityksellemme trukkikuskia Hyvinkäälle. Työ pitää sisällään mm. piha-alueen kunnossapitoa, tavaran ajoa varastoon, inventointia sekä kuorman purkua. Työssä käytetään vastapainotrukkia. Työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin. Aikaisempi kokemus varastotyöstä sekä trukin ajotaito on välttämätöntä. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn viihtyisässä työympäristössä! Työsuhde on aluksi määrä-aikainen, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Puuseppä Uusimaa, Tuusula
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää mielenkiintoiseen työympäristöön Tuusulaan. Työ tapahtuu raskaassa teollisuudessa tehtaalla, joka valmistaa erityyppisiä korirakenteita. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä / alan koulutus vaaditaan. Työssä tarvitaan hyviä kädentaitoja sekä kuvienlukutaitoa. Mikäli Sinulta löytyy reipasta otetta työntekoon sekä kyky työskennellä itsenäisesti, jätä hakemus pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • piharakennustyöntekijä (Haku päättynyt) Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu, Suomen yhdeksänneksi suurin henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia piharakennus- ja kivityöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle sekä lähikuntiin sesongin ajaksi.  Hakijalta edellytetään: - Kokemusta vastaavista tehtävistä- Omatoimista ja itsenäistä työskentelytapaa- Positiivista asennetta- Työturvallisuuskorttia- Hyvää fyysistä kuntoa- Eduksi katsomme koneilla ajotaidon Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.
  Lue lisää
 • Parveketuoteasentaja Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme asentajia parveketuoteasennuksiin, erityisesti lasiasennuksiin. Työ on asennustyötä PK-seudulla sijaitsevilla työmailla. Työtä tehdään parityöskentelynä. Työ on arkipäivätyötä 7-15.30 ja viikonloput ovat vapaat. Asennustyötä tehdään myös korkeilla paikoilla. Hakijalta toivotaan: - Rakennusalan taustaa - 18 vuoden ikää - Kohtuullista suomenkielentaitoa Työ edellyttää voimassaolevaaa työturvallisuuskorttia! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Tuotantotyöntekijä Mäntsälä
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme Mäntsälään tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.Työtehtävät pitävät sisällään  levynleikkausta, kanttausta, porausta, levyntyöstöä. Lisäksi avustamia maalaustöitä. Tehtävä on kokopäiväinen. Odotamme hakijalta:- halua sitoutua pitkäkestoiseen työsuhteeseen- aiempaa kokemusta vastaavista töistä- yli 18 vuoden ikääTyöt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Huonekalukontinpurkaja Uusimaa, Hyvinkää
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksemme varastolle työntekijöitä huonekalukonttien purkuun Hyvinkäälle. Työ on fyysisesti raskasta, koska tuotteet ovat painavia. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa, aamu ja iltavuoro. Viikonloput ovat vapaat. Hakijoilta toivomme reipasta otetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa sekä tiimityöskentelytaitoa. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus! Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus kaupan tes. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Kokoonpanija Uusimaa, Helsinki
  Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja tehokasta kokoonpanijaa ohutlevytuotteille Helsinkiin. Aikaisempi kokemus kokoonpanotöistä vaaditaan, mutta vasta kyseisiä töitä aloittelevatkin / vastavalmistuneet huomioidaan, joten hae rohkeasti. Työaika on klo 7-15, ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti (37,5h/vko). Edellytämme hakijoilta huolellisuutta ja reipasta otetta työntekoon. Kuvienlukutaito katsotaan eduksi. Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Haastattelut aloitetaan samantien. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies, Kirkkonummi ja Lohja (Haku päättynyt) Kirkkonummi, Lohja
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme Rakennusalan Ammattilaisia Kirkkonummelle, Lohjalle ja lähikuntiin. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi.
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies, Kerava Järvenpää ja Mäntsälä (Haku päättynyt) Järvenpää, Kerava, Mäntsälä
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme sekä kokeneita, että vastavalmistuneita asenne kohdallaan olevia RAKENNUSMIEHIÄ Keravan, Järvenpään ja Mäntsälän alueille. Työssä tarvitset:-Työturvallisuuskortti-Täysi ikäisyys (18 vuotta) Tarjoamme:-Kilpailukykyisen palkan-Hyvät työkaverit Aiempi työkokemus rakennusalalta ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Katso myös kaikki muut avoimet rakennus- ja talotekniikka-alan työpaikkamme: http://www.carrot.fi/rakennus
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies Pääkaupunkiseutu (Haku päättynyt) Riihimäki, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme Rakennusalan Ammattilaisia pääkaupunkiseudulle. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Työ alkaa mahdollisimman pian!
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies, Hämeenlinna (Haku päättynyt) Hämeenlinna, Riihimäki
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme kokeneita Rakennusalan Ammattiosaajia Hämeenlinnaan ja lähikuntiin. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi.
  Lue lisää
 • Rakennusalan Ammattimies, Pääkaupunkiseutu (Haku päättynyt) Uusimaa
  Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.  Etsimme Rakennusalan Ammattilaisia pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi.
  Lue lisää